Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

SPORTSKI DIREKTOR HAJDUKA NIKAD NE SPAVA; U Split stiže još igrača?

Autor: J.Č

U 10. kolu HNL-a, Hajduk je pobijedio Lokomotivu rezultatom 1-0.  Nakon vrlo teške pobjede, na svom Facebook profilu javio se i sportski direktor kluba, Mindaugas Nikoličius.

Naime, objavio je jednu vrlo interesantnu fotografiju kojom je još jednom rasplamsao maštu navijača, koji su zadovoljni prijelaznim rokom Litvanca.

U dva prijelazna roka redizajnirao je ‘Bile’ koji su postali jedni od konkurenata za naslov. Od kada je Nikoličius u klubu doveo je: Lovru Kalinića, Marka Livaju, Josipa Eleza, Alexandera Kačaniklića, Gergu Lovrencsicsa, Marca Fossatija, Jana Mlakara, Filipa Krovinovića, Josipa Vukovića, Nikolu Katića.

Kada su ljubitelji splitskog kluba mislili da je to sve, Nikoličius je još jednom iznenadio sve te potpisao dva bivša reprezentativca – Danijela Subašića i Darija Melnjaka.

Kako stvari stoje, priprema još neke ‘bombe’, no za sljedeći prijelazni rok.

Uz fotografiju koju je objavio, stavio je opis: “Bit će toga još.”




Autor:J.Č
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.