Guliver image

Policija, oprez: Prijatelji Grobara željni dokazivanja dolaze u Zagreb

Autor: Ivan Lukač

Dinamo je u osmini finala Konferencijske lige izvukao grčki PAOK za koji igra Dominik Kotarski, ali poseban pljesak dobit će zasigurno i Josip Mišić koji je bio jednu sezonu u Solunu i ostavio veliki trag. Zanimljivo, Dinamo nikada nije pobijedio nijedan grčki klub.

Posebno na oprezu morati će biti i policija. Grčki navijači ne vole se previše pa neće biti posebne osvete za AEK, ali PAOK ima jedan drugi motiv u Zagrebu. Njihovi ultrasi imaju jako dobar odnos s Grobarima, navijačima Partizana.

Navijači PAOK-a navijaju na stadionu koji je stariji od Hajdukovog, a oni osnovani 1963.  Imaju poprilično sličan fanatizam kao i Splićani pa će u Solunu biti poprilično “nabrijano.”  Oni pak veliko rivalstvo imaju s Arisom.

Foto: Imago Sports/GuliverImage

Grobari željni dokazivanja

Postoji mogućnost da će Grobari htjeti doći u Zagreb i dokazati se protiv Bad Blue Boysa. Zagrebačka grupa jedna je od najboljih u Europi i na ulici i na tribini pa baš zbog toga postoji opasnost da će se u Zagreb doći dokazati na BBB.

Upravo je to razlog zato bi policija trebala biti na oprezu i u gradu tog dana, ali i na samoj granici. Nažalost, dobro znamo kakvi su grčki huligani i na što su sve spremni.

Prva utakmica je 7. ožujka u Zagrebu, a uzvrat je sedam dana kasnije u Solunu. Spomenimo i kako se finale Konferencijske lige ove sezone igra 29. svibnja u Ateni na stadionu AEK-a.

Reprezentacija se od toga nije dugo oporavila, a sve je pokrenuo predsjednik i loša izjava







Autor:Ivan Lukač
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.