Instagram

Igračica Milana otkrila drugu stranu Zlatana Ibrahimovića: ‘Zvale smo ga poduzetnik’

Autor: GIŠ

Zlatan Ibrahimović vjerojatno je najživopisnija osoba koja je ikad trčala nogometnim terenima, od njegovog djetinjstva, proboja među najbolje, izjava koje će se prepričavati desetljećima, ali sada je nogometašica Milana otkrila i Ibrinu drugu strani.

Naime, igračica ženskog kluba Milan Refileo Jane ispričala je kako je Zlatan bio jedini od nogometaša Milana koji je redovito dolazio na treninge ženske ekipe i to s posebnom misijom.

Naime, Ibrahimović koji se od nogometa oprostio prošle godine, a u karijeri je igrao za velikane od Ajaxa, Juventusa, Intera, Milana, Barcelone, Manchester Uniteda, na trenige nogometašica dolazio je s energetskim čokoladicama.

Poduzetnik




“Zlatan Ibrahimović je jedini seniorski igrač koji je uvijek navratio na ženski trening i dijelio čokoladice za oporavak. A onda se kasnije vratio i pokupio novac od čokoladica koje nam je dao. Zovale smo ga poduzetnik na tajnom zadatku.

Kasnije smo mo saznali da sve te čokolade dobiva besplatno od prijatelja iz ljekarne pa smo mu samo rekle hvala, jer smo saznale za istinu”, ispričala je Refilo Jane.

Ibrahimović je karijeru započeo u rodnom Malmou 1999. godine, da bi 2001. prešao u Ajax iz Amsterdama za koji je igrao do 2004., da bi zatim sijedili sami velikani, Juve, Inter, Milan, Barca, PSG, ManU i izet u Ameriku gdje je igrao za LA Galaxy.




Slavnog Hrvata žestoko prozvali zbog izjave o Srbinu

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.