Miranda Cikotic/PIXSELL

Gotovina se obratio Daliću: Nećete vjerovati kakve riječi

Autor: Iva Međugorac

Gotovina se obratio izborniku.

Da u njemu bije veliko hrvatsko srce, general Ante Gotovina dokazao je bezbroj puta do sada, a slijedom toga, prema pisanju Večernjeg lista i uoči utamice s Francuzima obratio se izborniku Zlatku Daliću. Generalovu poruku prenosimo u cijelosti:

”Dragi Zlatko, Poslije jutarnje mise imam potrebu uputiti Tebi, dečkima i stožeru koji o vama brine izraze zahvalnosti. U osjećaj ponosa i radosti ujedinili ste sve hrvatske ljude u domovini i diljem svijeta. Dragi prijatelji, vaš put do finala svijetu je veličanstven spektakl – demonstracija nogometnog umijeća i iznad svega ljudske veličine – zajedništva, skromnosti u pobjedi i čvrstine karaktera. Ispisujete povijest svjetskog nogometa – uz Božju milost, malo sportske sreće, vjerujmo u pobjedu. Vi to možete, vi to zaslužujete ! Vaš, Ante Gotovina”.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.