Photo: Profimedia

NASTAVLJA SE RAT PREKO MEDIJA U SRBIJI! Nemanja Vidić dobio odgovor kakvom se nije nadao

Autor: Gordan Šojat

Nemanja Vidić danas je uzburkao duhove u Srbiji kada je poslao otvoreno pismo Nogometnom savezu Srbije u kojem je kritizirao njihov rad.

Naravno odgovor na pismo nismo morali dugo čekati pa je tako reagirao potpredsjednik Nogometnog saveza Srbije Marko Pantelić i bivši Vidićev suigrač iz reprezentacije.

“Dragi moj Nemanja,

malo je srpskih igrača koji su postigli ono što si ti i koji su na takav način reprezentirali našu zemlju. Malo je onih koji su imali hrabrosti da kao ti preuzmu odgovornost na terenu. Nikada nisi oklijevao beskompromisno si u sve ulazio.

Zvali smo te i pred ovaj ciklus da se uključiš u rad Saveza, da preuzmeš odgovornost i da kao i na terenu budeš uz neku novu generaciju. Ali ovog puta nisi htio. Odbio si svaki prijedlog. Odlučio da suprotno tvom stavu ostaneš u sjeni. I čekaš.

Sada si dočekao trenutak i udario na savez koji je uz tebe bio kao igrača, ali i sada. Kažeš da vidiš mnoge probleme. Puno njih je postojalo i kada ti kao reprezentativac nisi uspijevao otići na velika natjecanja ili kada si preuzimao odgovornost pa griješio, kada je o tebi ovisilo. Sjeti se penala protiv Slovenije, poraza od Estonije, penala protiv Njemačke… Nije sve bilo dobro ni tada. Ipak, tada nisi pisao priopćenja. Radio si ono što najbolje znaš. Sada si odlučio krenuti u borbu protiv sistema. Pitanje je samo s kojim ljudima.”, odgovorio je isto otvorenim pismom Pantelić.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.