Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Kumski dvoboj između Jakirovića i Vidovića jako je bitan za Dinamo

Autor: GIŠ

Dinamo nakon vidljivog izlaska iz krize i sve bolje forme momčadi Sergeja Jakirovića očekuje neugodna Gorica, koja se u ovom prvenstvu pokazala kao momčad koja zna zapapriti modrima.

Utakmica je na rasporedu u subotu na gradskom stadionu u Velikoj Gorici, a zanimljivost je kako su na suparničkim klupama vjenčani kumovi, Jakirović i Rajko Vidović, no sigurno neće biti popusta na terenu zbog obiteljskih veza.

Stadion u Velikoj Gorici bit će ispunjen do posljednjeg mjesta, a gostovanje u gradu niti dvadesetak kilometara od Zagreba najavo je trener Dinama Sergej Jakirović.




 Moramo nastaviti

“Da, dugo nismo imali tjedan dana od utakmice do utakmice. To vrijeme iskoristili smo tako da se dobro regeneriramo, zadovoljan sam s načinom na koji smo odradili taktičke treninge sa željom da u nekim detaljima budemo još bolji na terenu.

Pripremili smo se kao za svaku utakmicu, analizirali smo suparnika, Gorica nam je ove sezone otkinula pet bodova tako da smo dosta oprezni, ali istodobno i svjesni svoje snage, mogućnosti i dobre forme. Moramo tako nastaviti kako bismo i dalje lovili vodeću Rijeku. Moramo sve napraviti kako bismo osvojili tri boda”, rekao je trener Dinama i dodao:




“Dobro, lomit će se i u onoj utakmici nakon Gorice… Mi stvarno idemo jednu po jednu, dobro je što smo sad svježi i što nemamo utakmicu svaka tri, četiri dana tako da možemo neke stvari trenirati. Jasno je da je ovo važna utakmica u svakom smislu. U preostalim kolima do kraja sezone igrat ćemo uglavnom prije Rijeke i nastojat ćemo joj svojim pobjedama stvarati pritisak. Ali, bit će i te kako zahtjevno”, zaključio je Sergej Jakirović.

Evo koliku plaću će primati Zajec, poznato je zašto predsjednik Dinama više neće volontirati

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.