Screenshot: YouTube/K1 Televizija

Slavni Srbin posvojio kćer, a ona se nosila s tugom: ‘Govorili su da me neće jednako voljeti’

Autor: GIŠ

Jedan od najboljih košarkaša s područja bivše Jugoslavije, prije više od 20 godina posvojio je kćer, kojoj nikada tijekom odrastanja nije skrivao tu činjenicu, ali je Vlade Divac ipak imao problema s kćeri Petrom, najviše zbog neuke sredine.

Petra Divac, usvojena kći srpskog košarkaša Vlade Divca, ispričala je za srpski Kurir svoju priču o odrastanju i problemima s kojima se susretala iz razloga jer je posvojeno dijete.

Pričala je o djetinjstvu i kako je bila prihvaćena od svih članova obitelji Divac te kako je odrastala i kako je odgajana od strane slavnog košarkaša i sadašnjeg menadžera Sacramento Kingsa Vlade Divca i njegove supruge Ane.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vlade Divac (@officialvladedivac)




Crna ovca

“Sad s 25 godina, mogu reći da lako pričam o tome. S ponosom pričam o tome. Međutim, u mom sedmom, osmom razredu, kada se pročulo, s jedne strane pubertet i ne valjaš sam sebi, a ne ovako nešto”, pričala je.

“Tada sam imala malo problema, ljudi su mi postavljali pitanja, a ja nisam željela da me pitaju bilo šta vezano za činjenicu da sam posvojena. Uvijek sam potvrđivala, o tome se pričalo kako je to velika gesta. Sada mi nije problem o tome govoriti, došla sam u neke zrele godine”, dodala je.




“Govorili su da su mene posvojili da bi to dobro izgledalo u novinama, da sam ja uvijek crna ovca u obitelji i da zato što ja nisam njihovo biološko dijete, da mene neće jednako voljeti. Mislim samo da čuješ da nisi biološko dijete roditelja, nelagodno ti je. Mene su najviše zezali da ja nikada neću biti kao moja braća, uvijek ću biti drugačija od njih jer ja sam usvojeno dijete”, nastavila je posvojena kći.

Voljenu ženu zatekao s drugim muškarcem: Pronašli ih mrtve, a obitelji godinama tražile pravdu

‘Uvijek pišu da sam posvojena kći’

“I novine uvijek tako pišu, kada objava nešto ne predstave nas kao ‘Luka, Matia i Petra’, nego ‘Luka, Matia i posvojena kći’. Uvijek je u naslovu ‘posvojena kći Vlade Divca’. To je dio mene, ali me ne definira kao osobu”, ispričala je između ostalog Petra, koja bi voljela upoznati biološke roditelje, ali naglašava kako su joj Ana i Vlade, mama i tata.

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.