Screenshot/Instagram

KNINJANIN IZ ‘SRPSKE KRAJINE’ PORUČIO HRVATIMA: Hrvatsku ne priznaje: ‘Hoću li sad imati motiva više protiv Hrvata? Samo ovo ću reći!’

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Za Milana Borjana neki kažu da je “najslabija karika Kanade”, inače sjajne reprezentacije koja je sve oduševila na Svjetskom prvenstvu.

Nisu zaslužili poraz od 1:0 protiv Belgije, a sad se Kanada okreće prema Hrvatskoj, svom idućem protivniku.

O Borjanu više manje sve znamo, riječ je o golmanu Crvene zvezde, a koji je rođen na teritoriju Hrvatske. U Kninu.

Borjan protiv Hrvatske

Nekoliko je puta ispravljao novinare da ‘nije rođen u Hrvatskoj, već u Republici Srpskoj Krajini’, a sad ovako najavljuje Hrvate:

“Hoću li imati motiv više protiv Hrvatske. Ne bih to komentirao. Pratili smo malo Hrvatsku i Maroko, bila je dobra utakmica. Danas svi igraju nogomet, a mi vjerujemo da možemo pobijediti Hrvatsku i Maroko.”, rekao je.

Screenshot/Instagram

Inače, neočekivano prost bio je kanadski izbornik John Herdman. Okupio je igrače na centru nakon što je sudac odsvirao kraj i održao govor u kojem je poručio nogometašima da će “sjebati” Hrvatsku u sljedećem kolu u nedjelju. Više o ovome – OVDJE. 

“To je naša privatna stvar i to ostaje u krugu svlačionice”, poručio je Borjan.




Bit će to iznimno zanimljiva utakmica, u nedjelju od 17 sati. Nadamo se da će ga Vatreni “napuniti” do vrha i da ćemo s mirom gledati nakon te utakmice prema Belgiji.

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

 

 




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.