Foto: Damir Krajac/CROPIX

Jakirović u suzama nakon osigurane titule: ‘U sebi nosim tugu, ali majka bi bila ponosna’

Autor: Ivan Lukač

Nikad težu sezonu za Dinamo Sergej Jakirović izgurao je do kraja i osigurao naslov prvaka Hrvatske. Pobjedom nad Osijekom Dinamo je postao prvak Hrvatske, a posebno je emotivno bilo treneru modrih kojem je majka preminula prije 10 dana.

“Ipak imam malo iskustva u SHNL-u. Znao sam da je prvenstveno dugo, bilo je uspona i padova, ali bitan je cilj. Čestitam svima koji vole Dinamo, ovo je jedan od najslađih naslova prvaka koje je Dinamo osvojio” započeo je za MaxSport.

Zatim je dodao: “Trebala bi nam emisija od tri sata… Naravno da mi je emotivno s obzirom na sve što se dogodilo. Ali to je život, jednostavno moram ići dalje. Nosim u sebi tugu. Mislim da je mama ponosna, kao i cijela moja obitelj koja je uz mene.”

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli GNK Dinamo (@gnkdinamo)




Emotivna sezona

Nastavlja: “Znamo što smo prošli otkako smo došli u Dinamo. I ovo danas što se dogodilo, jednostavno sam oguglao (misli na glasinu da će ga Dinamo smijeniti na kraju sezone, op. a.). Čovjek očvrsne, što te ne ubije, to te ojača. Vjerujem u sebe i svoj stožer.”

“Trudim se izolirati, iako to nije jednostavno. Internet je vrag, tako ću reći, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Tko bi trebao znati bolje od mene, koji sam 24 sata s momčadi? Voljeli bismo uvijek pobjeđivati, ali postoje i suparnici.




Dobili smo Hajduk i Rijeku kao konkurente te izbacili Betis, a većina gleda negativno. To je nevjerojatno. Ostvarili smo prvi cilj, a to je da smo igrali proljeće u Europi, a sad smo uzeli naslov prvaka. Sad još imamo SuperSport Hrvatski kup, u kojem imamo dvije utakmice s Rijekom i u kojem ćemo probati doći do titule” zaključio je.

Nikada ne otpisujte srce šampiona: Dinamo je uzeo naslov na krilima navijača i jednog genijalca

Autor:Ivan Lukač
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.