Foto: Vojko Basic / CROPIX

Hajduk bez pola ekipe dočekuje Rudeš, pričalo se i o Kaliniću

Autor: Dnevno GIŠ

Nakon uzbuđenja u Kupu, već u  petak vraćamo se SuperSport HNL-u, kada će u Zagrebu od 18 sati, prvu utakmicu 14. kola odigrati Lokomotiva i Rijeka, dok nas u subotu očekuju susreti Gorice protiv Osijeka i Hajduka protiv Rudeša, a u nedjelju kolo zatvaraju Varaždin i Dinamo te Istra i Slaven.

Kako se može vidjeti 14. kolo ne donosi neki derbi, ali puno puta prvenstvo se gubilo i osvajalo na takozvanim ‘malim’ utakmicama, protiv nominalno slabijeg protivnika.

Tako će Hajduk u subotu od 18 sati na Poljudu dočekati Rudeš, momčad iz zagrebačkog kvarta do sada je osvojila samo tri boda i još je uvijek bez pobjede, ali su u osmini finala Kupa hrvatske pobijedili Slaven Belupo i time se osokolili pred gostovanje u Splitu.

Nema najboljih

Što se Hajduka tiče situacija nije baš najsjajnija, ozljeda Melnjaka ostavila je rupu na lijevoj strani, a na Poljudu zbog trećeg žutog neće istrčati niti Livaja i Krovinović.

Foto: Duje Klaric / CROPIX

Ali nisu to jedni problemi koje more Mislava Karoglana, koji zbog ozljeda neće moči računati na još četvoricu igrača:

“Ferro i Melnjak su igrači koji će nam faliti još dugo vremena, vjerojatno. Dajaku, Elez i Sigur neće biti spremni za Rudeš. Odjidja-Ofoe? Ima manju ozljedu, ali je izdržao trening. Svakako konkurira za ekipu”, izjavio je Karoglan pa otkrio što se događa s povratkom Nikole Kalinića:




Žena je varala ovog Hrvata i to ga je uništilo, a ubojstvo oca u Bosni nikad nije prebolio

“Imam dogovor s Nikolom Kalinićem kad ćemo se vidjeti”, kratko je kazao trener Splićana i zaključio kako se Hajduk treba koncentrirati na sebe.




 

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.