Photo: Profimedia

EVO KOLIKO ĆE STIPE MIOČIĆ ZARADITI: Ova borba garantira veliku zaradu obojici boraca

Autor: GIŠ

S noći sa subote 27. na nedjelju 28. ožujka, američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić po peti puta će braniti naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji protiv Kamerunca Francisa Ngannoua na UFC 260 priredbi u Las Vegasu. Ovo je drugi puta da ta dva borca stoje jedan nasuprot drugog, prvi puta bilo je 2018. godine kada je Stipe jednoglasnom odlukom sudaca dobio taj dvoboj.

Zarada zavisi o prodaji PPV-a

Kako zarada boraca ovisi o prodaju prava na prijenosi i kupovinom PPV-a prave cifre će se znati tek nakon borbe, no neki mediji donijeli su predikciju koliko će borci zaraditi u ovom meču. Tako se za Kamerunca predviđa da će inkasirati oko 500. tisuća dolara, dok bi Stipe Miočić trebao biti bogatiji za cijeli milijun dolara.

Kladionice ne vjeruju u Stipu

Kao i svaki put do sada kada se bori Miočić kladionice daju veću prednost Ngannou, kojeg vide kao budućeg vladara kategorije. Poštovanje prema rezultatima Stipe Miočića, kojega se smatra najboljim teškašem u povijesti UFC-a je nešto što nedostaje i Dani Whiteu i Američkim medijima.

Po nekim predviđanjima pobjednik ovog meča trebao bi se boriti s Jonesom koji prelazi u najtežu kategoriju u kojoj želi dokazati kako je najbolji na svijetu.




Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.