Foto: Damir Krajac / CROPIX

Dinamova pobjeda nije dolazila pod znak pitanja: Na potezu je Rijeka

Autor: Andrija Kačić- Karlin

Neki će reći da je Dinamo rutinski dobio utakmicu u Gorici protiv istoimenog domaćina (2-0). Pa tako momčad Sergeja Jakirovića i dalje ozbiljno puše za vrat Rijeci koja u nedjelju igra u gostima protiv Istre.

U igri Dinama nije bilo atrakcije i spektakularnosti, ali zarana je utakmica otišla u smjeru gdje su modri željeli. Ostalo je samo prionuti na tehničkoj realizaciji do kraja utakmice…

Jer, Dinamo je poveo već u 13. minuti utakmice, strijelac je bio Kulenović, ali je prethodno zablistao Baturina sjajno upućenom loptu za “kontru”, koju je Kulenović istrčao i mudro svladao vratara Banića. Bilo je to rano olakšanje za pristalice plave boje.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli GNK Dinamo (@gnkdinamo)




Rijeka na Istru

Gorica je kasnije čak u jednom trenutku nešto i priprijetila, ali u zadnje vrijeme hvalimo vratara Nevjestića, pa ćemo tako i sada. To su takve utakmice, Dinamo nije puno riskirao, čekao je u nekoj svojoj laganoj dominaciji grešku domaćima.  Dinamo nije stvorio puno prigoda, ali ono što je iskombinirao promašio je Kulenović. Uz sve mjere opreza Dinamova pobjeda nije dolazila pod znak pitanja.

Ipak, zadnje minute nose opasnost kad gubitnik krene na sve li ništa. Dinamo se ipak spasio te drame u 88. minuti. Bulat je tukao s distance, nekoga je lopta udarila, promijenila smjer i odsjela u mreži. Sve je bilo odlučeno. Osjetilo se kod Dinama i malo zazora da ne bi nešto uprskao, možda je zato nedostajalo lepršavosti.




Međutim, kada je pobjeda ultimativna, a tako će biti do kraja prvenstva, onda se trijumfu ne gleda u zube. sada će modri mislima u Pulu i svesrdno navijati za Istru. Na potezu je Rijeka. Dakle, zanimljivo jest!

Gvardiol i Kovačić napravili su nešto što Hrvatska čeka 15 godina

Autor:Andrija Kačić- Karlin
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.