Foto: Vojko Basic / CROPIX

‘DIDO, OVO JE ZA TEBE’ HAJDUKOVAC POSLAO PORUKU U RODNI VUKOVAR: Prekrasna gesta nakon velike pobjede

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Juniori Hajduka plasirali su se u polufinale juniorske Lige prvaka nakon što su u ludom raspucavanju penala prošli Borussiju Dortmund na kultnom Westfallenu.

Nakon 90 minuta bilo je 1:1, a u ludom raspucavanju momčad Marijana Budimira pobijedila je 9:8. Hajduk je trijumfom ispisao povijest te postao prvi hrvatski klub koji je dosegao polufinale ovog natjecanja.

Donijelo je to potpunu ludilu na terenu, ali i na tribinama na kojima je bio veliki broj navijača Hajduka. Posebnu poruku za svoga djeda u Vukovaru imao je Šimun Hrgović.

Ponos Splita

Hrgović je, podsjetimo, rođen u Vukovaru, a Hajduk ga je doveo iz Cibalije. ”Dido, ovo je za tebe”, napisao je Hrgović na majici. Prekrasan gesta posvećena njegovoj obitelji i rodnom kraju.

Hajduku će 21. travnja protivnik biti Milan. Cijeli Final Four igra se u švicarskom Nyonu, a u drugom polufinalu sastaju se Sporting i AZ. Finale je na rasporedu 24. travnja.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.