Dario Grzelj

ITEKAKO JE ŽIV! NAZVALI SMO MANOLIĆA: Ne samo da nije umro, nego je i Kolindi poslao brutalnu poruku!

Autor: S.V.

Nevjerojatna informacija koja od jutros kuži po Hrvatskoj, a koja je najviše uznemirila stožer Kolinde Grabar – Kitarović, natjerakla nas je da provjerimno njezinu istinitost.

Cijeli dan se, naime, priča kako je Josip Manolić preminuo, no iako je ta vijest “progurana” svim medijima – čini se kako je nitko nije shvatio za ozbiljno.

Živ je

Kako bi se sa stopostotnom sigurnošću uvjerili da je riječ o dezinformaciji, odlučili smo okrenuti Manolićev broj na koji se on javio – življi nego ikad:

“Zdravlje mi je dobro, hvala na pitanju”, rekao je najpoznatiji hrvatski gotovo stogodišnjak i otklonio sve sumnje u njegovu smrt.

Manolić prognozira

No, ne samo da je Josip Manolić živ, naš je sugovornik iskoristio priliku kako bi komentirao tijek predsjedničkih izbora:




“Za mene nema iznenađenja… Bilo je za očekivati da će Milanović voditi”, rekao je i osvrnuo se na aktualnu predsjednicu:

“Kolinda? Ona ne pobjeđuje niti u jednoj kombinaciji”, hladno je zaključio.




Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.