Ilustracija: Pixabay

Pjevačica otvorila dušu: ‘Udala sam se za duha vojnika, ali on me počeo varati’

Autor: Zlatko Govedić

Četrdesetogodišnja pjevačica i skladateljica iz Engleske, koja se profesionalno predstavlja pod imenom Brocarde, pretvorila je svoja osobna iskustva u strast prema paranormalnom istraživanju.

Posljednjih je godina privukla velik broj pratitelja zahvaljujući svojoj prilično neobičnoj opčinjenosti duhovima. Brocarde tvrdi da je upoznala duha imenom Edwardo – viktorijanskog vojnika – kada je on jedne noći “zaposjeo njezinu sobu”.

Potom je uslijedila nadnaravna romansa. Točno kako je njihov odnos funkcionirao na praktičnoj razini ostaje nejasno, ali navodno je bila veoma opčinjena svojim partnerom duhom da je odlučila udati se za njega.

Sreća nije potrajala

Brocarde tvrdi da je imala problem s nalaženjem prostora pa je na kraju organizirala ceremoniju u Asylum Chapelu u Peckhamu u Londonu, gdje su se “njih dvoje vjenčali”.

“Edwardo je htio osigurati da znam da je tu tijekom ceremonije tako što mi je šaptao u uho i nježno me gurao”, ispričala je 2022. u emisiji “This Morning” na ITV-u i nastavila:

“Bila sam toliko zahvalna što je Edwardo došao i nije me ostavio na oltaru. Osjećala sam se sjajno što sam konačno njegova žena”.




Njezina sreća kratko je trajala, međutim, kada je ubrzo postala uvjerena da je duh varao i odmah podnijela zahtjev za razvod.

Čak je tvrdila da je koristila usluge egzorcista kako bi osigurala da je njen bivši suprug otišao i da ju neće nastaviti proganjati.

Jedno pitanje oko Nikole Tesle i dalje izaziva kontroverze, ali samo je jedan ispravan odgovor




‘Pomagali smo si’

Ako vam se sve ovo čini pomalo nevjerojatno, to je zato što svakako jest. Dovoljno je reći da nema konkretnih dokaza da je Edwardo uopće postojao i da brak nije bio služben.

Unatoč tome, ta iskustva znatno su utjecala na njezin život i od tada je razvila veliku strast prema paranormalnom istraživanju.

“Redovito viđam duhove sada, jako sam osjetljiva na duhove i čini se da ih privlačim. Stalno se savjetujem s medijima kako bih bolje shvatila zašto bi to moglo biti i kako bih razumjela svoje susrete. Jedan medij sugerirao je da smo Edwardo i ja ušli jedno drugome u život s razlogom i da smo si međusobno pomogli”, zaključuje engleska pjevačica.

Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.