Foto: Screenshot/YouTube

Iskusna stjuardesa snimila zapanjujuć prizor na nebu: ‘Nikada nisam vidjela ovako nešto’

Autor: F.F

Stjuardesa Denisa Tanase doživjela je izniman trenutak dok je radila na letu između Lutona i Poljske kada je naišla na nešto neobjašnjivo. Očarana prizorom koji je ugledala kroz prozor, odmah je posegnula za telefonom i snimila video. No, zanimljivo je da je pravo otkriće došlo tek kad je pregledala snimku, otkrivši neidentificirani leteći objekt koji nije bio vidljiv golim okom.

Denisa Tanase, majka dvoje djece i iskusna stjuardesa s godinama iskustva, opisala je NLO kao čudan krug koji bljeska u nijansama ružičaste boje. Njezino zaprepaštenje ovim neobjašnjivim prizorom potaknulo ju je da konzultira pilota, no ni tijekom leta ništa nije bilo vidljivo, a neobjašnjive pojave nisu uzrokovale turbulencije, prenosi Daily Mail.

Unatoč početnoj zbunjenosti, Denisa Tanase nije se uplašila onoga što je snimila. Sretna je što je zabilježila ovaj neobičan trenutak, a njezine riječi odražavaju mješavinu čuđenja i uvjerenja u neobjašnjivu pojavu. Izjavila je kako nikada nije doživjela slično iskustvo tijekom svoje karijere stjuardese.

Uvjerena u postojanje NLO-a

Razgovor s pilotom nije donio dodatna objašnjenja, ostavljajući misteriju oko ovog neobičnog NLO-a nerasvijetljenom. Ovo iskustvo potaknulo je Tanase da ponovno razmisli o mogućnosti izvanzemaljskog života, a njezino uvjerenje u postojanje NLO-a sada je snažnije nego ikada prije.

NLO prešao poljsku granicu, izgubio mu se svaki trag: U tijeku mobilizacija




Unatoč tome što su prijatelji i obitelj također uvjereni da je snimila NLO, Tanase nastavlja s radom kao stjuardesa, svjesna da je njezino iskustvo ostavilo trajan dojam na nju i možda potaknulo nova pitanja o neistraženim područjima našeg svemira.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.