Foto: Twitter

Baku ispred kućnog praga napala agresivna zvijer: Po mrklom mraku se zatrčao na nju

Autor: H.B.

Starica Gina Helsel iz Floride doživjela je veoma neugodno iznenađenje kada ju je na kućnom pragu napao golemi medvjed. Video snimka kamere s trijema prikazuje trenutak kad je gospođa puštala svog psa van i naišla na medvjeda koji je provirio iza ugla trijema. Gina je brže bolje pobjegla u kuću i možda si spasila živu glavu, a srećom medvjed nije krenuo za njom.

Gina je prepričala događaj za američke medije, rekavši da je medvjed prethodno kopao po smeću njenog susjeda. Naglasila je i važnost čuvanja smeća na sigurnom kako bi se spriječilo privlačenje medvjeda u naselja.

 

Medvjedi joj žive u susjedstvu

Mike Orlando, medvjeđi biolog iz Komisije za očuvanje riba i divljih životinja Floride, komentirao je ovaj susret. Rekao je da je medvjed bio fokusiran na psa i da su se svi međusobno prestrašili.  Inače, kako pišu američki mediji, Ginino susjedstvo graniči sa zaštićenim područjem koje je prirodno stanište za medvjede, što objašnjava prisutnost ovih divljih životinja u blizini naselja.

(FOTO) Zadivljujuće snimke: Prvi put snimljen polarni medvjed koji je ulovio i pojeo odraslog jelena!




Autor:H.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.