Foto: Instagram

Voditelj iz Crne Gore otkrio mučne detalje potresa: ‘Bilo je stravično, molio sam se Bogu’

Autor: I.D.

Voditelj Pink televizije, Božo Dobriša, bio je u Crnoj Gori u trenutku kada se dogodio potres, a kako kaže za srpske medije, bilo je stravično. “Ja sam došao iz grada oko dva, nešto sam pisao po telefonu. Nešto kasnije je počelo tresti, baš. Skužio sam da je potres, dugo je trajao, molio sam se Bogu da prestane”, rekao je voditelj.

“Samo što mi slika nije pala na glavu. Pogledao sam kroz prozor, vidio sam da su neki ljudi bili izašli iz stana, popalili su svjetla u stanovima. Ovo je najveći potres koji sam osjetio u životu, bilo je stravično i katastrofalno koliko je trajalo”, rekao je on za Blic.

Podsjetimo, u četvrtak ujutro serija potresa uzdrmala je Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu. Prvi potres zabilježen je u 4 sata i 6 minuta, bio je magnitude 5,4 prema Richteru, a osjetio se diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine. O tome koliko je jako ‘zaljuljalo’ pokazuje i snimka iz jedne benzinske postaje u Gacku.

Uznemireni građani diljem regije

Кako se na videu može vidjeti, polica na kojoj su se nalazila pića, odnosno vino, ljuljala se toliko jako da je čudo da ni jedna boca nije pala i razbila se. Inače, potres je izazvao odrone na granici Gacko-Nikšić. Кako javljaju mještani, od jačine potresa, popucali su zidovi na nekoliko kuća.

Također, potres je izazvao odrone u regiji Golije koji su blokirali promet prema graničnom prijelazu Krstac. Mještani su raščistili put kako bi policija mogla proći. Na više dionica lokalne ceste u Goliji također ima odrona.

Vapaj mlade majke Lucije: Non-Hodgkin se vratio, potreban je donor




Predsjednik Mjesne zajednice Krstac, Dragoljub Manojlović, kazao je crnogorskim Vijestima da je u Goliji, gdje je bio epicentar zemljotresa (selo Čarađe) zabilježena materijalna šteta. “Miladinu Manojloviću je srušena štala, a iz svakog sela u Goliji me zovu da kažu da su im popucale kuće, štale, da je dosta oštećenih krovova. Na putu Nikšić – Krstac ima više odrona”, kazao je Manojlović.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.