Instagram

Jelena Karleuša BRUTALNO IZVRIJEĐALA Severinu! Nije štedjela riječi!

Autor: Iva Hanzen

Na fan profilu Jelene Karleuše  pod nazivom mega.zvezda.jk osvanula je objava sherana sa samog Karleušinog profila na kojoj piše: ‘Htjela sam poslušati pjesmu ‘Silikoni’, ali sam ugasila poslije 30 sekundi. Šund je dobio novu definiciju’ i još je ‘šund’ napisala velikim slovom da poruka bude jasnija.

Očito je o kojim ‘Silikonima’ priča – Severinom hitu koji je ‘razvalio’ Balkan kada je objavljen prije dvije godine. Ova objava stoga jasno upućuje na dvije stvari. Prva stvar je ta da je Jelena tek sad poslušala pjesmu, što znači da je bila toliko ljuta na Sevku da joj nije prije htjela dati priliku ili ju jednostavno nije mogla uvrstiti u svoj užurbani raspored…navodno. Druga stvar je čak kompliciranija. Naime, Severina je snimila ‘Silikone’ u suradnji sa srpskom repericom MC Sajsi koja je trebala surađivati s Karleušom. No, kako do te suradnje nije došlo Sajsi je snimila duet sa Sevkom, na što je Karleuša dobila slom živaca. Rekla je da više ne želi imati posla sa Sajsi.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.