Foto: RTL

Suzana iz Ljubav je na selu komentirala Tiju Jurčić: Ovaj detalj nitko nije znao

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Iako je 16. sezona popularnog showa Ljubav je na selu već iza nas, neki od farmera i njihovih odabranica i dalje se pamte. Jedna od njih je Suzana Kumer, koja se zaljubila u farmera Ivana Detkovića s kojim je i dalje sretna. No nedavno je Suzana izašla u javnost sa informacijom koja je odjeknula našim prostorima.

Naime, u razgovoru za domaće medije otkrila je kako joj je nećakinja nitko drugi doli Tia Jurčić. bivša snaha Zdravka Mamića. Obiteljska povezanost dolazi preko polubrata Ljubomira, koji je suprugu Anu napustio dok je Tia još bila dijete. Sada je Suzana otkrila i neke nepoznate detalje njihova odnosa.

“Tia je moja nećakinja, odnosno kćer od mog polubrata koji je preminuo. Ne čujemo se. Zadnji naš kontakt je bio kada je teta s tatine strane preminula. Bile smo skupa na sprovodu, a znale smo se sretati kod tete u domu”, otkrila je za Scenu. Istaknula je također kako joj je drago da je brigu o Tiji nakon smrti majke preuzeo Ljubo Jurčić.

Foto: Instagram

“Nikada nisu bili u braku”

“Poslije svih tih neslavnih obiteljskih razmirica, njena majka je upoznala gospodina Jurčića. Nikada nisu bili u braku, ali mi je drago da je poslije smrti Tijine majke nastavio voditi brigu o njoj. Jedino, eto, prezime me muči i ništa više. Čak smo se Ljubo i ja jednom čuli. Dobar je čovjek”, pojasnila je Suzana.

Evo koga je Dinamo dobio u skupini Konferencijske lige: Neće to biti lak posao za Modre

Za svojeg polubrata kaže kako nije trebao napustiti obitelj. Do toga je došlo nakon što je saznao da supruga boluje od zloćudne bolesti, a osim Tije je dobio još dvoje djece. Za kćer se, kaže, nije brinuo niti je pitao o njoj, a otac ga se navodno zbog toga odrekao. Prije smrti je pokušao stupiti u kontakt sa Tijom, što mu nije pošlo za rukom.




Podsjetimo, krajem prošle godine medije je iznenadila vijest da se Tia razvodi od Marija Mamića. Njihova ljubav potrajala je šest godina, a ubrzo nakon vijesti o razvodu Tia je na društvenim mrežama promijenila prezime u Jurčić. Nedavno se počelo šuškati kako ponovno ljubi, budući da je snimljena na Superbowlu u društvu košarkaša Kennyja Smitha.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.