Foto: TikTok

OVO JE PRETEŠKO ZA GLEDATI! Potpuno shrvana Celine Dion šokirala fanove: ‘Boli me što vam ovo moram reći’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Jedna od najvećih glazbenih diva ikad, Celine Dion, šokirala je fanove diljem svijeta videosnimkom koju je objavila na društvenim mrežama, a u kojoj je otkrila da je uistinu teško bolesna.

“Žao mi je što mi je trebalo toliko vremena da vam se obratim. Nedostajete mi i ne mogu dočekati da vas vidim uživo. Kao što znate, uvijek sam bila iskrena i sve dosad nisam bila spremna govoriti o ovome”, započela je kanadska diva svoje obraćanje javnosti.

“Već se neko vrijeme borim sa zdravstvenim problemima. Nedavno mi je dijagnosticiran rijedak neurološki poremećaj nazvan sindrom ukočene osobe. Iako još uvijek učimo o ovom rijetkom stanju koje pogađa jednu od milijun osoba, sad znamo da je to uzrok grčeva koje imam već neko vrijeme”, priznala je pjevačica.

@celinedion‼️ Celine Dion reschedules Spring 2023 shows to 2024, and cancels 8 of her summer 2023 shows. ‼️ “‘It hurts me to tell you that I won’t be ready to restart my tour in Europe in February.” – Céline♬ original sound – Celine Dion

“Nažalost, ovi grčevi utječu na svaki aspekt mog života, uzrokujući poteškoće u hodanju, ali i korištenju glasnica. Boli me što vam ovo moram reći, ali to znači da neću biti u mogućnosti započeti europsku turneju u veljači”, izjavila je i dodala da se tim vrhunskih liječnika brine za njezinu dobrobit te da u njoj postoji nada da će se oporaviti.

Podsjetimo, pjevačica je trebala nastupiti u Areni Zagreb trebala 18. ožujka 2023. godine, no nakon nekoliko odgoda zbog pandemije i bolesti, njezin koncert u Areni Zagreb na kraju je ipak otkazan, kao i čitava europska turneja.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.