Foto: RTL

Ana iz Braka na prvu ponovno s osmijehom na licu: Pozirala s markantnim muškarcem

Autor: T.Š.

Medicinska sestra Ana Jakuš se nakon sudjelovanja u sociološkom eksperimentu ‘Brak na prvu’ odlučila na veliku životnu promjenu. U jednoj zagrebačkoj bolnici dala je otkaz te odlučila odseliti u inozemstvo.

Pojasnila je kako je to bila njena višegodišnja želja, a ubrzo je otkrila i kako Hrvatsku mijenja Norveškom.  “Odlazim raditi u inozemstvo. Otići u inozemstvo je moja višegodišnja želja, trebalo se posložiti puno kockica i napokon je to to. Teško je zbog obitelji, ali moram razmišljati dugoročno”, ispričala je ranije za RTL.hr.

Sada je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj je pozirala u društvu markantnog muškarca za kojeg je napisala da joj je prijatelj, no pratitelje je ipak uspjela zaintrigirati.  Na najnovijoj fotografiji Ana je pozirala s osmijehom od uha do uha, a za razliku od frizure po kakvoj ju pamtimo u sociološkom eksperimentu Brak na prvu, sada je pokazala i novu frizuru. “Prijatelj koji je daleko je ponekad mnogo bliži od onog koji je pri ruci”, citirala je u opisu objave pjesnika Kahlila Gibrana.

Foto: Instagram

Alen nije čestitao rođendan

Ana je nedavno proslavila 28. rođendan, a otkrila je kako joj Alen Vlahović, njen muž iz Braka na prvu, nije čestitao rođendan, ali i da to nije ni očekivala. “Tradicionalno kod majke idem na rođendansku tortu. S obitelji sam i kasnije idemo na stand up nastup”, ispričala je.

Ona i Alen pokušali su izgraditi prijateljski odnos u Braku na prvu, nakon što je Alen jasno dao do znanja kako nije zainteresiran za nju na drugačiji način. Kroz eksperiment su imali brojne uspone i padove, a nakon showa prekinuli su svaku komunikaciju.

“Ne želim komentirati tuđe postupke i općenito druge ljude, no smatram da Ana mora baš raditi na sebi. Izgled je tu najmanji problem, no njezina negativnost malo je ozbiljnija priča. Iz drame u dramu, iz suza u plač. Ne znam, gledatelji najbolje mogu prosuditi stvari, sve se vidjelo”, opisao je Alen suprugu iz showa ranije za RTL.

Ana i Alen nekad su izgledali potpuno drugačije: Ona plavuša, on bez velike brade




Za Anu kaže kako joj želi svu sreću u daljnjem životu, ali i priznaje da nakon emisije nisu ostali u kontaktu. “Nemamo nikakav odnos. Ne čujemo se. Na nedavno pitanje na Instagramu zašto ne pratim svoju ‘ženu’ napisao sam ‘pogrešna adresa’. Pod time mislim da su igrice koje je igrala ‘dodavat ću te-obrisat ću te’ dječja posla i nemam vremena za takve gluposti”, zaključio je Vlahović.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.