FOTO: Instagram

Puljanin živi san u Miamiju: Za objavu na Instagramu zaradi čak 94 tisuće kuna

Autor: Dnevno.hr

Influencer 25-godišnji Patrick Van Negri rođen je u Puli,  a danas živi u Miamiju, a njegova američka priča krenula je odlaskom na studij, piše Glas Istre. Nakon dobivene sportske stipendije u Iowi i prve godine u toj državi, aplicirao je za dodatnu stipendiju te uz odlične ocjene upisao Sveučilište u Miamiju gdje je završio studij marketinga i internacionalnog poslovanja.

Tijekom studiranja radio je manje poslove vezane za modeling, a čak je imao i manju ulogu u filmu “Baywatch“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PATRICK VAN NEGRI (@patrickvannegri)

“Počeo sam stavljati fotografije na internet da bih pomogao djevojci koja je imala modni blog i prijatelju koji je u Zagrebu bio privatni trener. Stavio sam svoj Instagram profil s privatnog na javni da shvatim kako funkcioniraju socijalne mreže, a onda je vrlo brzo došla prva novčana ponuda za jedan post. Vrlo brzo sam se uvjerio da će to eksplodirati i početi ubijati tradicionalne medije. Tada sam shvatio da će to biti budućnost koja je meni već danas stalni posao i to mi je vrlo važno u životu”, ispričao je za Glas Istre.




Na Instagramu ga prati više od 200.000 fanova. Objasnio je kako Hrvatska i Europa kasne s Instagram poslovanjem te da su budžeti su puno manji.

“U brojkama to izgleda tako da za jedan post na Instagramu možeš zaraditi i do 15 tisuća dolara (oko 94.000 kuna) ako imaš između 150 i 200 tisuća pratitelja! Standard života s ovim poslom je bolji”, otkrio je Patrick koji je trenutačno u Puli kod roditelja, a cilj i želja su mu da promovira Istru kao regiju, posebice vinsku.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by PATRICK VAN NEGRI (@patrickvannegri)

I sam je vlasnik vinskih podruma u Puli i Miamiju, sve sa istarskim vinima. Potvrdio je da su i u Americi istarska vina te hrana nadaleko hvaljeni.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.