Foto: Mirta Pejić, Denis Butorac

Poznati svjetski duo objavio remix pjesme koja se natječe na ovogodišnjoj Dori

Autor: Tea Šojat

Poznati glazbeni DJ duo Vanillaz, ovu godinu započeli su objavom novog remixa pjesme “One day” koju će misteriozni glazbenik Misha izvesti na Dori i pokušati izboriti odlazak na Euroviziju. Nakon što su čuli Mishinu pjesmu, koja im se odmah svidjela, odlučili su kontaktirati Mishu i predložiti mu da naprave svoj remix.

“Pjesma je energična i odmah nakon slušanja komentirali smo kako možemo zamisliti da se upravo ta pjesma pušta na glazbenim festivalima jer je već sama po sebi imala elemente house glazbe”,  izjavili su Vanillazi te dodali kako su zadovoljni remixom pjesme i da se nadaju kako će se i u budućnosti raditi još ovakvih pjesama.

Misha ne sakriva uzbuđenje oko suradnje. Izjavio je kako mu je drago što su dva svjetski poznata DJ-a, koje i sam često sluša, prepoznala njegovu pjesmu kao onu koja bi se mogla puštati publici diljem svijeta.

Radiofonična pjesma za široku masu

“Kada smo stvarali ovu pjesmu željeli smo doprijeti do što većeg broja slušatelja. To je značilo da pjesma mora biti radiofonična, a ne nešto što bi nakon trećeg slušanja ljudima počelo ići na živce. Željeli smo napraviti pjesmu koja se može slušati dok se vozite u autu, trenirate ili dok ste negdje u izlasku. Sama činjenica da su to prepoznali i Vanillazi, čiji sam veliki fan, govori da smo uspjeli u našoj namjeri”, zaključio je Misha.

Foto: Mirta Pejić, Denis Butorac

Tajanstveni izvođač Misha, prikupio je obožavatelje u nekoliko država, a po njegovoj statistici na platformi Spotify, njegovu pjesmu “One day” najviše slušaju fanovi Eurosonga u Švedskoj i Hrvatskoj.

Mishin nastup na Dori, uz pjesmu “One day”, možete pratiti 22. veljače u prvoj polufinalnoj večeri, a novi remix pjesme “One day” s potpisom Vanillaza možete poslušati na platformi SoundCloud.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.