Foto: Collage/HRT

Poznati su svi finalisti Dore: Slaviti mogu Kedžo, Natalie Balmix i Marcela

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Prije nekoliko trenutaka završila je druga polufinalna večer Dore, hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije. Slušali smo nastupe preostalih 12 natjecatelja koji su svojim pjesmama pokušali izboriti jedno od još osam dostupnih mjesta u finalu, koje je na rasporedu u nedjelju 25. veljače. Osim njih, publiku su zabavljali Slovenka Raiven te Martin Kosovec.

Nakon što je Marcela za kraj večeri otpjevala ‘Gasoline’, došlo je vrijeme za glasanje. Kao i u prvoj večeri, gledatelji su za biranje svojih favorita imali 15 minuta, tijekom kojih su mogli glasati porukama ili pozivima. Čekanje se isplatilo, jer sada je poznato svih 16 finalista koji su prošli u veliku završnicu.

Finalisti druge večeri su: Alen Đuras, Natalie BalmixVatra, Damir Kedžo, Lara Demarin, Baby LasagnaMarcela i Boris Štok. Njih osmero će se pridružiti sljedećim finalistima iz prve polufinalne večeri: PavelVinko Ćemeraš, eugen, Mario Battifiaca Robert FerlinStefany, Saša Lozar, Let 3 Lana Mandarić.

Nezgoda nije spriječila prolazak Natalie Balmix

Podsjetimo, nakon što je večer otvorila Arsenova unuka Lu Dedić, Hrvati nisu skrivali svoje nezadovoljstvo. Najbolje reakcije izazvao je Baby Lasagna, po mnogima favorit. No pri kraju nastupa natjecateljice Natalie Balmix sa pjesmom ‘Dijamanti’, došlo je do tehničke nezgode tijekom koje se na trenutak ponovno čuo dio njenog nastupa.

Plakat razgolićenog Isusa razbjesnio narod: LGBT udruge zadovoljne kako izgleda




“Udri me lopatom”, “Tonci jeste li vi normalni, što radite kandidatima”, “Jel to bio playback?”, “Šta je ovo bilo na kraju”, “Smrdali ti matricu na kraju”, “Ovaj HRT je krš lom… tko miksa”, “Tonac vam treba dobiti otkaz”, “Uspjeli ste joj uništiti nastup”, “Koji šlamperaj”, “Para uši danima na radiju”, “Ovo na kraju je bilo tako namjerno”, čudili su se gledatelji.

Sa završetkom druge polufinalne večeri, kandidati se privremeno mogu opustiti. Za one koji nisu prošli putovanje je završeno, no finalisti imaju malo predaha prije priprema za veliku završnicu. Ona je na rasporedu u nedjelju za dva dana, a sudeći prema dosadašnjim polufinalnim nastupima za očekivati je kako nas očekuje još jedna spektakularna večer.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.