FOTO: Nova TV

Pale prve suze u Survivoru: ‘Moj Jakobe, i pravi muškarci plaču, nije to sramota priznati’

Autor: B.G.

U plavom se timu sliježu dojmovi nakon Mihaeline prepirke s Vojislavom, koja joj je ostavila gorak okus u ustima. Mihaela će imati potrebu o svemu tome razgovarati s natjecateljicama u svom plemenu.

„Ne volim kad me se proziva za ono što nije istina. Šutjet ću dva puta, ali treći neću. Nisam mu ostala dužna“, reći će Mihaela, a Martina će komentirati kako se Vojislav čini „kao dečko na mjestu, a onda nekad dobaci nešto kako bi kontrirao i to pokazuje da možda nije najiskrenija osoba u crvenom timu.“

Dok se u plavom timu bave Vojislavom, on i njegov crveni tim nadaju se da će i u novoj igri za nagradu koja očekuje natjecatelje, proći kao i u prethodnoj te da će osvojiti novi, fini i obilni obrok.

FOTO: Nova TV

‘I pravi muškarci plaču’

Kad dođu na igru, Mario će im napomenuti da će pleme koje pobjedi „sigurno plakati“, ali i ono koje izgubi, jer ovoga puta neće se natjecati samo za hranu već i za nešto mnogo vrijednije.

Kad čuju o čemu se radi, pojedini natjecatelji će odmah pustiti suze, a među njima će biti i Jakob. „Moj Jakobe, i pravi muškarci plaču, nije to sramota priznati“, reći će mu Mario.

Nakon sezone iz noćne more Modrićev suigrač napokon saznao prekrasnu vijest koja sve briše




Što će biti nagrada koja će rasplakati kandidate željene pustolovine i koji će tim pobijediti, ne propustite doznati u novoj rundi borbe na poligonu između crvenog i plavom tima, na užarenom pijesku Dominikanske Republike.

FOTO: Nova TV

Pozamašan honorar

Podsjetimo, svojevremno su kuloarima kružile priče o honoraru natjecatelja. Tako se, primjerice, tvrdilo kako za samo tjedan dana aktivnog sudjelovanja u adrenalinskom showu svaki kandidat dobije pozamašan iznos od 1000 do 1500 eura.

U ‘Survivoru’ u američkoj produkciji pobjednik dobiva čak milijun dolara. No, zbrojivši tjedne honorare, kandidati koji uspiju izdržati dulje vrijeme u showu u Dominikanskoj Republici također će dobiti vrlo pristojan iznos, čak i ako ne pobijede.




“Poštovani, ugovori i honorari kandidata u domeni su poslovne tajne, stoga ih Nova TV ne može komentirati. Za dodatna pitanja stojimo na raspolaganju”, poručili su svojevremeno s Nove TV.

Autor:B.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.