Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

OVAKO JE ZAVRŠILA NAJVEĆA ESTRADNA SVAĐA: ‘Glazba uvijek pobjeđuje, mi glazbenici živimo da bismo stvarali’

Autor: Š. P.

Nakon dvadeset godina provedenih u grupi Colonia, pjevačica Indira Levak odlučila se na samostalnu karijeru, a Boris Đurđević je započeo suradnju s Ivanom Lovrić, novom pjevačicom nekoć najpopularnije dance grupe u Hrvatskoj.

Ipak, razlaz Indire i Borisa nije prošao glatko – estradom su te 2017. godine kružile priče o svađi i prekidu komunikacije. Ne samo to, Boris je Indiru navodno tužio i pokušao joj zabraniti da pjeva hitove koje je on napisao i producirao (dakle, sve pjesme grupe Colonia).

Na kraju su se pomirili i sve izgladili bez suda. Krajem prošle godine, Indira je objavila pjesmu “Atlantida” za koju je glazbu napisao upravo Boris, a mnogi su zaključili da se “stara Colonia” napokon vraća.

“Ivana i Boris su Colonia, to će tako i ostati. Ja sam se željela ostvariti kao samostalna pjevačica i u tome sam uspjela. (…) Na sceni ima mjesta za sve, a Colonia i ja planiramo neke lijepe suradnje koje još ne bismo otkrivali”, rekla je Indira u novom intervjuu za Slobodnu Dalmaciju, a otkrila je i neke detalje novog poglavlja u njihovoj suradnji.

“Ponekad u poslovnoj suradnji dobro dođe odmak. Sada nakon par godina jasnije sve vidimo i do ponovne suradnje je došlo spontano. Bez puno mudrovanja”, rekla je Indira.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)




“Sjeli smo na kavu koja nas je dovela do studija. ‘Atlantida’ je zadnja pjesma koju sam trebala da zaokružim priču drugog samostalnog albuma koji ću uskoro objaviti”, objasnila je.

Na pitanje tko je nakon njihova sukoba prvi ponudio maslinovu grančicu, odgovorila je: “Radije pitajte tko je ponudio rakiju! (smijeh) Ma je li to zaista više važno?! Važno je da glazba uvijek pobjeđuje, mi glazbenici živimo da bismo stvarali i kad pjesma dođe do srca slušatelja mi smo ispunjeni i sretni”.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.