Foto: YouTube

Novinarka jednom rečenicom ostavila Lasagnu u šoku: Pogledajte njegovu reakciju

Autor: I.D.

Hrvatsku će u svibnju ove godine na Eurosongu u Švedskoj predstavljati Marko Purišić, odnosno, Baby Lasagna. Pjesma ‘Rim Tim Tagi Dim’ na prvu je osvojila publiku i kritiku, a da mu je pobjeda bila ‘zacrtana u zvijezdama’ svjedoči i činjenica kako je Baby Lasagna u finalu ovogodišnje Dore dobio više glasova nego svih preostalih 15 izvođača zajedno.

Naime, Lasagna je ostao u šoku kada smo mu rekli kolika je razlika u glasovima publike. “Što da?! Nisam uopće skužio!”, iznenadio se i otkrio da skuplja još dojmove. No, na sreću mnogobrojnih obožavatelja Baby Lasagne, žiriju usprkos, talentirani Marko Purišić ipak je uspio izboriti svoje mjesto na listi ovogodišnjih natjecatelja, a sve ostalo upisalo se u povijest.

Podsjetimo, ubrzo je postao favorit publike, ali ne i kritičara. Jedan od onih kojima se pjesma nije svidjela bio je kritičar Hrvoje Horvat, koji je u siječnju rekao da je ‘Rim Tim Tagi Dim’ ‘nedvojbeno najlošija pjesma ovogodišnje Dore’. Baby Lasagna gostovao je u emisiji Otvoreno gdje je pričao o svom iskustvu na Dori i komentarima gledatelja. Na Doru je došao nakon što je Zsa Zsa odustala, a Marko je cijelu situaciju usporedio s ‘dobrim filmom’.

‘Zvuči poput nekog dobrog filma’

“Dojmovi se skupljaju, ja ih pokušavam procesuirati. Zvuči poput nekog dobrog filma. Već su rekli da bi trebali otkupiti prava, nešto da se dogodi. Nevjerojatno je, ne znam koliko se često to događa. Ne znam za takvu neku priču, znam za vani, ali ne ovdje kod nas. Iznimno sam počašćen da mogu biti glavni lik”, rekao je Marko.

U emisiji je gostovao i voditelj projekta Dore, Tomislav Štengl, koji je rekao da se posljednjih nekoliko godina nije dogodilo da netko dobije toliko glasova od publike kao što je dobio Baby Lasagna. “Ovih zadnjih pet, šest godina otkad se Dora vratila prvo u Opatiju, sad i u Zagreb, ja ne pamtim da je dominacija u telefonskim pozivima bila tako velika i tako izražena”, rekao je Štengl.

Čak se i državna televizija ruga s bivšom državnom tajnicom: Ovo je pitanje s Potjere




Nakon što je pobijedio na Dori, Marko je sa svojom pjesmom skočio na drugo mjesto na eurovizijskim kladionicama. Kako kaže, to mu je olakšavajuća okolnost. “Mnogi pitaju je li to teret, meni nije nikako. To je samo još jedan ‘bravo’. Još jedna potvrda da sam napravio dobru stvar, ja i moj tim”, rekao je Marko. Komentare nije stigao čitati, ali je čuo da su većinom pozitivni.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.