FOTO: Instagram

Nitko ovo nije očekivao: Domaća glumica bez trunke šminke pozirala u ružičastom donjem rublju

Autor: G.B.

Televizijsku i kazališnu glumicu Petra Dugandžić gledatelji najviše pamte po ulozi u seriji “Zlatni dvori”, a trenutno glumi Helenu u seriji “San snova”. Iako glumica na svojim društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz privatnog života, nitko od njenih pratitelja nije očekivao fotografije na kojima pozira u ružičastom donjem rublju.

Osim fotografija, glumica je podijelila i nekoliko inspirativnih opisa, u kojima su se, barem sudeći prema pozitivnim komentarima, brojni pronašli.

“Ne boj se ići tamo gdje nikad nisi bila i raditi ono što nikad nisi radila, Petra, jer oboje je neophodno da imaš ono što nikad nisi imala i da budeš ono što nikad nisi bila. Budi lopta”, otkrila je poruku Svemira pa se zahvalila i dodala kako trenutačno radi na tome.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petra Dugandzic (@p.dugandzic)




Zbog loše financijske situacije iselila iz Zagreba

Petra je, inače, u dugogodišnjem braku sa suprugom Sašom Vrankovićem, a ove godine proslavit će i 12. godišnjicu. Prije nekoliko godina, u jeku pandemije, odlučili su se iz Zagreba preseliti u Istru.

“Rovinj je donio potpuno drugu energiju, ljudi su mirniji, tempo je sporiji, zrak je laški i ono najbitnije meni – more je na dohvat ruke. Zagreb sa sobom nosi brzinu, nervozu i buku, no u pravim dozama oba grada su dobra kombinacija za mene”, rekla je tada. Podsjetimo, jedan od razloga prodaje stana u Zagrebu bila je i loša financijska situacija.

Naša glumica žalila se na financije, pa odlučila prodati stan: Žene oduševljene jednom prostorijom




“Od završetka Akademije radim honorarno jer u gradskim kazalištima nema mjesta za mene, za stalni radni odnos. U prijevodu to znači da15 godina preživljavam od projekta do projekta, ne znajući hoće li sutra biti posla. Bilo je perioda kada nisam radila i do 5 godina, navikla sam na život bez garancije i sigurnosti. No, trenutno nastala situacija ostavila me u stanju šoka. Surađujem s četiri kazališta koja su sva ovih dana zatvorila svoja vrata. Spoznaja da sam do daljnjeg ostala bez prihoda, blago rečeno je zastrašujuća. Bez prostora za manevar, bez plana i ikakve zaštite od strane države”, ispričala je Petra tada.

 

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.