Screenshot/Youtube

Madonna na udaru kritika zbog škakljivog pitanja: ‘Zlo mi je, umrla bih od srama’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Glazbena diva Madonna s pravom je tijekom godina stekla status legende. Gotovo svaki njen koncert održava se u rasprodanoj areni ili na krcatom stadionu, a nedavno je punila medijske stupce svojim zdravstvenim problemima. Nakon što je zaprimljena u bolnicu radi bakterijske infekcije, završila je u induciranoj komi zbog bržeg oporavka.

Pjevačica je nakon izlaska iz bolnice nastavila svoju turneju ‘Celebration’, u sklopu koje je nedavno održala koncert u Kaliforniji. Upravo zbog isječka s tog koncerta postala je hit na društvenim mrežama, a sve zbog jednog pitanja. “Što radiš sjedeći tamo? Zašto sjediš?”, upitala je Madonna muškarca u publici.

Samo po sebi pitanje možda ne bi bilo neobično da nije bilo sljedeće situacije. Naime, netom nakon postavljanja pitanja pjevačica je primijetila da je muškarac u invalidskim kolicima. “Ovo je bilo politički nekorektno, oprosti zbog toga. Drago mi je što si ovdje”, ispričala se Madonna obožavatelju.

@that.concert.dude Madonna calls out someone for sitting down during her concert…before realising the person is in a wheelchair! #madonna #concert #thecelebrationtour #inglewood #california #kiaforum #fyp ♬ original sound – That Concert Dude

Kritike se i dalje nižu

Snimka se brzinom munje proširila društvenim mrežama. U samo jednom danu na TikToku je pregledana milijun puta, a brojka i dalje raste. Zanimljivo je i da se ispod isječka nanizalo gotovo tisuću komentara, što je dosta visoka brojka. Mnogi su izrazili negodovanje zbog Madonninog postupka, osuđujući njeno pitanje.

Otkriveno što se dogodilo Madonni, rođak podijelio mračne detalje: ‘Vjerovali smo da ćemo je izgubiti’




“Pozvala bih ga na pozornicu i otpjevala pjesmu s njim”, “Zašto te uopće briga?”, “Nitko meni neće reći da li da stojim ili sjedim, pa čak ni Madonna”, “Ljudi plaćaju popriličan iznos da te vide, nemoj ih tako omalovažavati”, “Zlo mi je zbog ovoga”, “Umrla bih od sramote da me ovako prozovu”, samo su neke od reakcija.

Podsjetimo, pjevačica je ranije održala nastup u  Los Angelesu, tijekom kojeg se prisjetila perioda liječenja. Nedugo nakon što je završila u bolnici, stanje je postalo dosta neizvjesno. Čak su i neki izvori bliski obitelji tada izjavili kako se svi pripremaju na najgore, no 65-godišnja pjevačica ipak se othrvala infekciji i nastavila turneju.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.