Unsplash

VJENČANJE NA PLAŽI, LITICI ILI U ŠUMI: od sada i vi možete imati svadbu iz snova!

Autor: Iva Hanzen

Želite svadbu poput one iz filma? Onda se trebate javiti Vjenčanušama. Iza ove agencije stoje dvije prijateljice Anela i Sara koje zadnjih nekoliko godina imaju pune ruke posla, pogotovo ljeti. Naime, ljetna su vjenčanja na otvorenom postala pravi hit, a cure su profesionalke u organiziranju upravo takvih događaja. Tako su im se u zadnje vrijeme nanizale svadbene svečanosti na rančevima, u šumama, na liticama s pogledom na otvoreno more, u dvorcima, na brodovima i slično.

Njima je pak svaka nova lokacija izazov pa rado prihvaćaju različite želje i prijedloge mladenaca, a i same su uvijek u potrazi za nečim novim kako bi osvježile ponudu i klijentima pružile što veći izbor u vidu teme, prostora i ideja.

Breathtaking venue at @corberon.weddingresort! ❤

A post shared by Vjenčanushe (@vjencanushe) on




Pitali smo ih koje bi zanimljive lokacije preporučile za vjenčanja na otvorenom, a one su nam objasnile kako je teško preporučiti samo neke jer je izbor toliko šarolik.

Our gorgeus and so obviously in love couple in amazing venue @ranchkurilovec! How pinterest worthy is this picture snapped by @lovefoodweddingphotography??♥




A post shared by Vjenčanushe (@vjencanushe) on

‘Od različitih stancija (dvora) na području Istre i Dalmacije, dvoraca u Hrvatskom Zagorju, rančeva s domaćim životinjama, restorana s otvorenom terasom…Kako bismo odabrale savršenu lokaciju najprije radimo popis važnih faktora kao što je broj uzvanika, budžet, veličina i kapacitet prostora te razne tehničke potrebe. Najčešće prezentiramo klijentima nekoliko različitih opcija kako bismo bile u mogućnosti odrediti osnovni smjer vjenčanja. Najbitniji je taj “prvi klik” nakon kojeg znamo želje i potrebe naših mladenaca’, kažu Anela i Sara.

Zanimalo nas je i je li ljeto zaista najbolje doba za vjenčanje.

‘ Ljeto je svakako najpopularnije godišnje doba u svijetu vjenčanja, a ako ste mladenci koji planirate vjenčanje u lipnju ili srpnju, pripremite se da morate rezervirati željenu lokaciju i do godinu dana unaprijed. Osim lokacije, to je i slučaj s ostalim dobavljačima kao što su glazbeni sastavi, fotografi, dekorateri itd. Usprkos činjenici da smo uz današnju modernu tehnologiju u mogućnosti saznati vremensku prognozu i do nekoliko tjedana unaprijed, to nikad nije 100% sigurno i nitko ne garantira da vam primjerice prekrasno subotnje popodne usred srpnja neće prekinuti grmljavinsko nevrijeme.

Iako su proljetna i ljetna vjenčanja nekako tipična za naše podneblje, a ujedno idu ruku pod ruku sa sve većim trendom vjenčanja na otvorenom, mi svakako preporučujemo da uzmete u obzir i jesenske, kao i zimske mjesece. Ne samo da su i oni inspirativni, što se tiče dekoracije i samog ugođaja, nego i neki dobavljači nude popuste na svoje usluge u tom razdoblju’, objasnile su Vjenčanuše.

Our stunning, stunning bride Daniela…?❤ Captured by @marcijus_weddings

A post shared by Vjenčanushe (@vjencanushe) on

Za kraj smo ih pitali koji je najromantičniji moment kojem su imale priliku svjedočiti.

‘Uf, zaista je teško odabrati između svih prvih pogleda na dan vjenčanja ili prvih plesova naših mladenaca…Kada si nekome desna ruka u važnom danu kao što je dan vjenčanja, mora doći do prijateljstva i emotivnog angažmana, a cijeli proces planiranja koji ponekad traje i do godinu dana nekako dobije svoju krunu vjenčanjem na koje je teško ostati potpuno imun, tako da priznajemo – uvijek padne neka suza. Odnos organizator – mladenci, bar svaki naš dosad, bio je stvarno „frendovski“ i korektan pa smo tako s puno naših mladenaca i nakon vjenčanja ostale u kontaktu’, zaključuju najpopularnije koordinatorice vjenčanja u Hrvatskoj.

Looking for some inspiration in #Morrocco! ❤?

A post shared by Vjenčanushe (@vjencanushe) on

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.