Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

MATE JANKOVIĆ OBJAVOM ‘SRUŠIO’ FEJS: Je*** vas promocija! Sranje zbog kojeg nam se smije cijeli svijet

Autor: dnevno.hr

Poznati hrvatski kuhar Mate Janković na društvenim mrežama bez dlake na jeziku osvrnuo se na posljednja događanja u Zadru s pandemijom koronavirusa, a njegova objava u vrlo je kratkom roku skupila tisuće likova, ali i mnoštvo komentara.

”Da finiširam svoj zadarski ciklus. Svi su otkazali festivale, kongresni turizam ne postoji, ali zato netko jako pametan organizira jebeni teniski turnir u doba Corone. Nakon što se borimo za svakog gosta, svaki dolazak čovjeka, oni uzmu tenisača br. 1, dovedu ga usred Dalmacije i zaseru. Dođe premijer, onako šeretski se smješkajući bez maske, rukujući se, družeći okolo baca floskule o promociji turizma i Zadra

Dude, promocija je borba da dokažemo da smo Corona free, a ne da se na turniru zbog kojeg nam se smije cijeli svijet desi sranje i globalno mediji o tome izvještavaju.

Hvala na ničemu.

Jebala vas promocija.

Nama ne treba neprijatelj dok imamo jedni druge”, poručio je popularni kuhar.

https://www.facebook.com/ljubavudobacorone/posts/3436227483077056




Božinović: Kod svakog novog žarišta nužno je odmah reagirati




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.