Pixabay

TOPI SE U USTIMA! Pirjani krumpir s maslacem iz pećnice koji ćete obožavati

Autor: Dnevno

Uskrsni ponedjeljak idealan je za pripremu ovog ukusnog krumpira, koji vam može poslužiti kao prilog uz meso koje je ostalo od uskrsnog ručka.

Sastojci:

1 kg mladog krumpira,

soli po želji,

150 g maslaca (može i margarin),

1-2 žličice mljevene paprike,

papar po želji.

Postupak:

Krumpir operite i one veće isjecite na pola. Posolite po vašem ukusu, popaprite i rukama rasporedite i mljevenu papriku. Prelijte rastopljenim maslacem, rukama sve izmiješajte i zamotajte u aluminijsku foliju.




Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva oko sat vremena ili dok krumpir ne omekša.

Maknite foliju i servirajte uz omiljeno jelo!




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.