Oduševite goste autohtonim soparnikom: Potrebno je nekoliko sastojaka, malo vremena i ljubavi
TOPI SE U USTIMA! Pirjani krumpir s maslacem iz pećnice koji ćete obožavati
Uskrsni ponedjeljak idealan je za pripremu ovog ukusnog krumpira, koji vam može poslužiti kao prilog uz meso koje je ostalo od uskrsnog ručka.
Sastojci:
1 kg mladog krumpira,
soli po želji,
150 g maslaca (može i margarin),
1-2 žličice mljevene paprike,
papar po želji.
Postupak:
Krumpir operite i one veće isjecite na pola. Posolite po vašem ukusu, popaprite i rukama rasporedite i mljevenu papriku. Prelijte rastopljenim maslacem, rukama sve izmiješajte i zamotajte u aluminijsku foliju.
Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva oko sat vremena ili dok krumpir ne omekša.
Maknite foliju i servirajte uz omiljeno jelo!
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.