
CARPACCIO OD GRDOBINE: Čarolija na tanjuru po receptu chefa restorana Zelen Dvor
Za pripremu ove slastice ne morate biti ekspert u kuhinji. Dapače, ne morate se ni previše zamarati jer ovaj kolač uvijek će ispast fenomenalan.
Sastojci:
Priprema:
Istucite jaja s jednom do dvije žlice šećera pa smjesi dodajte griz, brašno, čokoladno mlijeko, prašak za pecivo, mljevene orahe i naposljetku ulje. Sve skupa dobro izmiješajte pa izlijte u prethodno premazan lim. Pecite oko 40 minuta na 200 stupnjeva.
Pred sam kraj pečenja, pripremite sirup. U posudu stavite šećer i vodu, dodajte vanilin šećer i limun te ostavite da ključa dvije do tri minute. Vruć kolač isijecite na kocke i prelijte toplim sirupom.
Dobar tek!
OMILJENO VOĆE U NOVOM RUHU! Isprobajte jednostavan, a ukusan banana sushi
CARPACCIO OD GRDOBINE: Čarolija na tanjuru po receptu chefa restorana Zelen Dvor
RIŽOTO OD CRVENOG RADIĆA: Kremasti specijalitet u kojeg ćete se zaljubiti!
JADRANSKE KOZICE S VALJUŠCIMA: Brza i jednostavna priprema
HOBOTNICA NA TOPLO: Idealan ljetni obrok kojem je teško odoljeti!