Ukusna tjestenina s biftekom: Brzi ručak bogatog okusa
LJUBITELJI KREMASTIH KOLAČA NEĆE MU ODOLJETI! Najmekši i najsočniji čokoladni kolač bez trunke kreme
Za pripremu ove slastice ne morate biti ekspert u kuhinji. Dapače, ne morate se ni previše zamarati jer ovaj kolač uvijek će ispast fenomenalan.
Sastojci:
- 2 jaja
- 100 grama griza
- 100 ml čokoladnog mlijeka
- 100 ml ulja
- 100 grama mljevenih oraha
- 100 grama brašna
- pola praška za pecivo
- 100 grama šećera
- 50 ml vode
- 1 kriška limuna
- 1 vanilin šećer
Priprema:
Istucite jaja s jednom do dvije žlice šećera pa smjesi dodajte griz, brašno, čokoladno mlijeko, prašak za pecivo, mljevene orahe i naposljetku ulje. Sve skupa dobro izmiješajte pa izlijte u prethodno premazan lim. Pecite oko 40 minuta na 200 stupnjeva.
Pred sam kraj pečenja, pripremite sirup. U posudu stavite šećer i vodu, dodajte vanilin šećer i limun te ostavite da ključa dvije do tri minute. Vruć kolač isijecite na kocke i prelijte toplim sirupom.
Dobar tek!
JEDNOSTAVNIJE NE MOŽE! Ovako se radi najukusnija pašteta od bakalara ikada!
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.