Plazma-torta s jabukama: Ukusno osvježenje za pet minuta
Musaka iz bakine kuhinje: S paprikama, mrkvom i jogurtom bit će najbolja koju ste kušali
Ni sami ne znamo je li bolja topla ili hladna. Toliko je dobra da ćete ju početi spravljati za sve moguće prilike, blagdane, rođendane i proslave.
Sastojci
- 1 kg krumpira
- 2 glavice luka
- 5-6 crvenih paprika
- 500 g mljevenog mesa
- 200 ml jogurta
- 1 jaje
- 1 mrkva
Priprema
Krumpir očistite i naribajte s 1 glavicom luka, posolite i popaprite po ukusu.
Paprike ispecite u pećnici, očistite i isjecite na četvrtine.
Mrkvu propržite s glavicom luka i dodajte meso. Pržite oko 15 minuta, začinite po ukusu (npr. žličicu kurkume).
Nauljite pleh. Prvo stavite krumpir na dno, preko toga meso, a na vrh papriku. Zagrijte pećnicu na 200 C.
Umutite jaje s jogurtom i malo ulja i prelijte preko musake.
Pecite oko 30 minuta.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.