Oduševite goste autohtonim soparnikom: Potrebno je nekoliko sastojaka, malo vremena i ljubavi
Ovako se peku najukusnije lazanje s blitvom, sirom i vrhnjem
Teško nam je pronaći riječi hvale za ovaj ukusni recept.
Sastojci:
- 20 listova kore za lazanje
- 500 g blitve
- 300 g sira
- 3 jajeta
- 4 dl kiselog vrhnja
- sol po ukusu
Priprema:
Lazanje nakratko prokuhajte u vodi u koju ste dodali malo soli i malo ulja.
Blitvu poparite, isjeckajte, pomiješajte sa sirom, vrhnjem i jajima te posolite po ukusu.
Uljem podmažite posudu u kojoj ćete peći lazanje, poredajte listove lazanja, nadjev i tako redom dok se sve ne potroši.
Pecite u zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva oko trideset minuta.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.