Pinterest

Ovako se peku najukusnije lazanje s blitvom, sirom i vrhnjem

Autor: ZG/Dnevno.hr

Teško nam je pronaći riječi hvale za ovaj ukusni recept.

Sastojci:

  • 20 listova kore za lazanje
  • 500 g blitve
  • 300 g sira
  • 3 jajeta
  • 4 dl kiselog vrhnja
  • sol po ukusu

Priprema:

Lazanje nakratko prokuhajte u vodi u koju ste dodali malo soli i malo ulja.

Blitvu poparite, isjeckajte, pomiješajte sa sirom, vrhnjem i jajima te posolite po ukusu.

Uljem podmažite posudu u kojoj ćete peći lazanje, poredajte listove lazanja, nadjev i tako redom dok se sve ne potroši.

Pecite u zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva oko trideset minuta.

Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.