Foto: Damjan Tadic / CROPIX

IZABRANO NAJIRITANTNIJE TELEVIZIJSKO LICE: Doris Pinčić ‘izmakla’ pobjeda, Šprajc treći, a evo tko je pobjednik ‘Zlatnog komarca’!

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Facebook stranica ‘Samo Polako Memes‘ koja broji oviše od 25 tisuća pratitelja pokrenula je 2. travnja izbor ‘Zlatni komarac‘ kojim se biralo najiritantnije televizijsko lice. Glasovalo se putem Facebooka i Instagrama, gdje su upravo pratitelji ove humoristične stranice odlučivali o pobjedniku.

Turnir je otvoren’ dvobojem’ Zorana Šprajca i Tarika Filipovića, a svaki dvoboj trajao je po 48 sati. Gotovo dva mjeseca trajao je ovaj turnir u kojem su sudjelovale stotine korisnika društvene mreže.

U nedjelju je objavljeno da je Mojmira Pastorčić osvajačica Zlatnog komarca.

Finale je trajalo punih 72 sata, a u finalu se biralo između Maje Sever i Mojmire Pastorčić, Mojmira je sa 852 glasa pobijedila Sever koja je imala ukupno 309 glasova manje.

Drugo mjesto pripalo je Maji Severi, Zoranu Šprajc treće mjesto, a Doris Pinčić četvrto mjesto. Pinčić je najprije ‘izborila’ pobjedu nad Ivom Šulentić, potom Velimirom Bujancem, no ‘izgubila’ je od Mojmire Pastročić.

Pogledajte grafikon sa svim sudionicima ovog ‘turnira’, a ako vas zanimaju detalji, provjerite na zanimljivoj Facebook stranici zabavnog sadržaja ‘Samo Polako Memes’.




 




Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.