Foto: Instagram

Ivana Paradžiković podijelila status za naježiti se: ‘Zvuči grubo, ali’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Novinarka Ivana Paradžiković najpoznatija je po emisiji Provjereno koju je dugo godina vodila i uređivala. Ono što se gledateljima posebno sviđalo jest njen osjećaj za ‘malog čovjeka’ pa je tako osim onih mučnih i teških tema, Paradžiković obrađivala i one teme koje bi gledateljima razvukle osmijeh na lice.

Iako više ne vodi Provjereno, a ne gledamo je niti na Una televiziji, od kuda je isto otišla, interes javnosti za njom nije se promijenio. Mnogi ju prate na društvenoj mreži gdje često dijeli detalje iz privatnog života, u velikoj mjeri, one lijepe.

Jedna od takvih objava je i ona nastala nakon lijepog druženja na Stradunu. Uz niz fotografija na kojima je pozirala dječakom Neviom Krešićem i njegovom majkom Teom Đurović. Podsjetimo, Nevio je dječak koji je osvojio srce javnosti svojom divnom osobnošću. On je ujedno i jedini dječak s Majewski sindromom u Hrvatskoj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Paradžiković (@ivanaparadzikovic)




“Onima kojima je ‘vijek trajanja’ određen, žive zahvalniji i sretniji život”

“Šetali smo Stradunom, kao da smo ga osvojili! Smijali se kao da nam je posljednji dan.
A zapravo, tko zna, možda i jest? Zvuči grubo, ali znate li koliko sam puta na vlastite oči vidjela i doživjela da oni kojima je “vijek trajanja” određen, žive zahvalniji i sretniji život, slaveći ama baš svaki dan”, započela je Paradžiković te dodala: “Da smo i mi toga svjesniji, bi li se više grlili, ljubili, voljeli…cerekali ovako od uha do uha? Mene tu lekciju svaki put iznova nauče prijatelji.”

Potom je opisala situaciju u kojoj se trenutno nalazi Nevio. Naime, on će, usprkos tome što ima rijetku, genetsku neizlječivu bolest morati na vještačenje kako bi se utvrdilo da nije ozdravio. Ne šalju samo Nevia na ovakva vještačenja, on je samo jedan od mnogih u Hrvatskoj koji mora prolaziti cijelu silu nevjerojatnih postupaka i birokracije kako bi ostvario svoja prava.

“Tea i Nevio! Ne znaš tko je veće čudo! Ovaj frajer koji prkosi prognozama, dijagnozama i životu već 13 godina, koji je sa svojih 80 cm najveći frajer kojeg poznajem ili njegova majka, ona koja je to učinila od njega, krčeći mu put kroz život vlastitim prsima!




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Paradžiković (@ivanaparadzikovic)

Idući tjedan opet idu na magnet u Zagreb. Neizvjesnost, strah koji tada Tea proživljava, ne želim vam ikada da osjetite. Za nekoliko tjedana potom, moraju na vještačenje da komisija utvrdi je li Nevio ozdravio?! Od rijetkog genetskog, neizlječivog poremećaja! Nema veze, i to će. Ponosno, visoko uzdignute glave. Pogledajte još jednom te osmijehe, sada kada znate koja se borba krije iza njih. Ljudine,ha?” piše dalje Paradžiković.

Rugamo se Neviovoj frizuri. Kriminalna je. Mojim King kong nogama. Njegovom strahu od golubova koji nam vrebaju doručak. Toliko je razloga za smijeh! Imamo jedni druge. Sunčan je dan u najljepšem gradu na svijetu! Ej, živi smo”, zadovoljno je napisala Paradžiković i pratitelje upitala:
“Kako ste vi proveli svoj dan? Jeste li proživjeli ili proćerdali?”

Natankali joj auto, ponudili deset eura za kavu, ali tu nije bio kraj: Ivana Paradžiković u nevjerojatnom spletu okolnosti

Njena objava izazvala je razne reakcije i emocije. “Ima nešto u toj borbi ! Čini od nas ljudine! Drži nam glavu iznad vode! Ta borba, to je Život! To su talasi vibracija koji Srcu ne daju da zaspe! Božee koliko je ljudi živo, a odavno zaspali .. e fali im borbe za to ‘živo ‘”, glasio je jedan od komentara.
.

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.