Foto. Screenshot/Facebook

Ispalio foru o Srbima, cijela dvorana umirala od smijeha: ‘Znate tko je Šerbedžija?’

Autor: I.G.

Društvenim mrežama širi se urnebesna snimka stand up komičara Gorana Vinčića “Vinče”, s njegovog nedavnog nastupa u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

“Čuo sam da je sutra Šerbeđžija, pa da mu malo gitaru ugrijem. Jeste znali da dolazi? Jeste čuli za njega? To vam je jedan Srbin”, rekao je Vinča, a uslijedio je gromoglasan smijeh.

 

Ovako je počeo nastup u Lisinskom! Turneja “Reci mi da se šališ” već je nasmijala preko 10.000 ljudi! Vidimo se uskoro:

7.12. Slavonski Brod
8.12. Đurđevac
9.12. Vukovar
10.12. Kruševac
13.12. Rijeka
14.12. Kragujevac

#vinča #recimidasešališ #tour2023

Posted by Goran Vinčić on Sunday, 26 November 2023




 

‘Posljednji Srbin koji u Hrvatskoj još nije rasprodao dvoranu’

“To je posljednji Srbin koji u Hrvatskoj još nije rasprodao dvoranu, ali ide rpema tome”, rekao je, a publika ga ja je počastila aplauzom. Nakon toga, upitao je: “Ima li Srba večeras?”

Netko je na to iz publike glasno uzviknuo, a Vinčić je odgovorio “Čudno za Srbe da viču U”.




Rasprodao Lisinski

Podsjetimo, Goran Vinčić “Vinča” sa samo 28 godina postao je najmlađi komičar koji je rasprodao Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, a onda i oduševio gotovo dvije tisuće ljudi dvosatnim nastupom u krcatoj zagrebačkoj dvorani. Inače je poznat po interakciji s publikom, posebno s onima u prvom redu.

Osim televizijske zvijezde Zorana Šprajca, koji je kao i brojni posjetitelji iz prvih redova dobio dozu humora na svoj račun, u Lisinskom su se dobro zabavljala i druga poznata lica – HTV-ov voditelj Aleksandar Stanković, reporter Andrija Jarak, glumci Asim Ugljen, Rene Bitorajac i brojni drugi.

Nakon šuškanja o vezi s Jelenom Perčin, Ante Gelo objavio fotku s lijepom plavušom

“Bilo mi je nestvarno. Nisam mogao ni misliti da će biti puna dvorana i ovako sjajna publika! Hvala kolegi Marku Dejanoviću koji je sjajno otvorio nastup i svima koji su došli podržati me u sanjanju ovog sna zvanog Lisinski. Hvala i Zoranu Šprjacu što mi još uvijek nije dao otkaz nakon šala na njegov račun. Za dva dana u Beogradu radim MTS dvoranu, a onda tko zna – nebo je granica. Trenutno nema nitko sretniji od mene”, još uvijek pod dojmom izjavio je Vinča.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.