Foto: HRT/Screenshot

Glumica rasplakala Severinu, publika zapljeskala: ‘Borimo se do kraja, nema druge’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Na samom početku sedme svečane dodjele nagrade Zlatni Studio u dvorani ‘Anton Marti‘ HTV-a, već na samom početku, nakon dodjele prve nagrade u kategoriji filma, pale su prve suze i pljesak publike.

Nonimirane za najbolje filmske glumice bile su Tihana Lazović za ulogu Tine u filmu ‘Samo kad se smijem’, Marija Škaričić za ulogu Ane u filmu ‘Tragovi’, Katja Matković za ulogu Pauline u filmu ‘Dnevnik Pauline P.’, a nagradu je odnijela Tihana Lazović.

Glumica je prilikom primanja nagrade zahvalila žiriju i publici te poručila kako joj nagrada zbilja puno znači “jer je pokazatelj pokazatelj da ljudi imaju potrebu gledati i teške filmove, teške ali važne tematike.” Osim toga, žestoko se obrušila na hrvatske institucije.

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Dirljive riječi glumice rasplakale Severinu

“Ovaj film, između ostalog, govori i o onome što se događa kada institucije zakažu, kad institucije ne rade svoj posao i umjesto da nas štite zapravo one postaju nasilnici i zlostavljači. Taj slučaj imali smo prilike pratiti ovih dana… institucija koja je oduzela dijete majci..Severina, borimo se do kraja ,nema druge! Ne želim biti patetična, ali ovo tebi posvećujem”, poručila je glumica.

Severina se rasula nasred pozornice: Učinila nezgodan korak i izgubila ravnotežu, publika vrištala

Severina je sve gledala iz publike u društvo svoje majke, pored koje je sjedila Mojmira Pastorčić, a u trenutku kada joj se glumica obratila, nije krila koliko je ganuta. Zaplakala je i pokazala veliku zahvalnost na upućenim riječima podrške, a publika je zapljeskala.




Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.