FOTO: HRT

Gledatelji istaknuli novi propust u nastupu Natalie Balmix: ‘Ovo je za javnu ispriku’

Autor: Dnevno.hr/F. P

Mlada hrvatska pjevačica Natalie Balmix svoju karijeru krenula je graditi u srpskom IDJ showu. U međuvremenu je znatno napredovala, pa je tako ove godine bila i jedna od izvođačica koja je nastupala na Dori. Sa pjesmom ‘Dijamanti’ u prvoj polufinalnoj večeri uspjela je izboriti prolazak u finale, koje se održalo u nedjelju.

U njemu je sa svojom pjesmom osvojila 10. mjesto, uz ukupno osvojenih 35 bodova. Nakon što se dojmovi o veliko završnici i dalje sliježu, medijima se proširila jedna zanimljiva tvrdnja vezana uz Nataliein nastup u finalu. Nakon što se u polufinalu na kraju njenog nastupa ponovno začula matrica, gledatelji su i ovog puta nešto primijetili.

Naime, društvenim mrežama se počeo širiti isječak refrena iz pjesme ‘Dijamanti’. Pri slušanju je lako zamijetiti kako u jednom trenutku njen glas zvuči sasvim drugačije, što su i sami slušatelji uočili. Mnogi su tako počeli ukazivati na novi propust HRT-a, pitajući se što se u tom trenutku dogodilo s produkcijom.

Pitali su se je li prizvala duha

“Pomislio sam da mi se učinilo. Je li ona to odjednom prizvala duha? Čiji je to glas?” zapitao se korisnik platforme X. Druga korisnica istaknula je kako je vokalna izvedba mogla biti malo bolja, no da je većinom stvar upravo u produkciji. Treća se nadovezala kako je očekivala Natalie u prva tri mjesta.




Natalie Balmix na kraju nastupa zapala u nevolje: ‘Tonac vam treba dobiti otkaz’

“Ovo zahtijeva javnu ispriku HRT-a svima! Sabotirate djevojku evo drugi put”, “Ma da li je realno da je opet sabotiraju? Dokle više”, “Kako ljudi mogu biti bezobrazni da sabotiraju ovakav nastup”, samo su neki od komentara. Nakon nezgode iz prve polufinalne večeri, lako je zaključiti zašto su gledatelji burno reagirali.




Podsjetimo, u prvoj večeri Dore Natalie je nastupila predzadnja. Nakon prolaska u finale, tijekom konferencije za novinare komentirala je tehničku grešku, rekavši kako ona tijekom nastupa ništa nije čula. Nadodala je kako se to sigurno neće ponoviti u finalu, te da su joj svi odmah nakon nastupa počeli javljati kako se greška ubrzo proširila medijima.

Autor:Dnevno.hr/F. P
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.