Foto: RTL

Gledatelji bijesni zbog kandidatkinje Braka na prvu: ‘Maltretira i moralizira u nedogled’

Autor: I.D.

Druga zajednička večera parova u Braku na prvu, donijet će mnoge zavrzlame. Nakon što kandidati krenu u dobrom raspoloženju jesti za zajedničkim stolom, Klara će izvaliti nešto što joj je Lovre otkrio u automobilu.

Naime, Klari je Lovre rekao da Nikolina ima staru kožu. “Ne možeš za ženu od 35 godina reći da ima staru kožu”, nakon te izjave nastao je tajac za večerom, a Nikolina je samo mirno promatrala razvoj situacije, dok su se eksperti šokirali.

“Zašto misliš da je to prikladna tema za večeru?”, upitala je Klaru Nikolina. Kasnije je za kamere Klara rekla da nije očekivala to od Lovra. “Prodala se, prodana duša”, komentirao je on. “Sada u ovome trenutku kada treba biti iskren, ajde budi iskren”, poručila je Klara.

‘Svi iznad trideset pet najbolje maska na lice’

Nakon ove najave RTL-a za novu dozu drame u Braku na prvu, gledatelji su odmah na društvenim mrežama otkrili što misle o ovome. “Koliko netko može biti plitka osoba, dokaz je ova Klara… Lovre iz zezancije u autu kaže, valjda ima staru kožu, a ova alapača brže bolje to prenese kao veliku dramu”, “Ovaj Lovre se petlja svugdje gdje ne treba, svakom spočitava nešto, a sam se ne vidi, kao da je u show došao druge napadati i provocirati, lik mi se zaista gadi”, pisali su.

“Opet kult starosti, svi iznad trideset pet najbolje maska na lice i u podrum, jer je netko mlađi pregledavao tuđa lica i brojao bore u tuđih supruga”, “Napokon će na površinu isplivati njeno pravo lice. Nisam znala kako nekome dokazati da je takva. Lovre je svakakav, ali kvaran nije, i pritom ga ona cijelo vrijeme maltretira, ne smiješ to tako, to moraš ovako. On ništa ne radi dobro, a ona je savršena i može dijeliti savjete svima i moralizirati u nedogled”, dodali su gledatelji.

Popularni glumac obnažen čitao dobitnika Oscara: ‘Kakav luđak, ovo je pretjerano’




“Ne znam šta se ovdje događa, no ovo se čini kao da stvarno netko zadaje zadatke šta će se događati na tim večerama i tko će pokrenuti nekakvu priču kojoj nije nikako mjesto za tom večerom, ili stvarno ljudi imaju problema sami sa sobom pa žele nekoga svojim nezadovoljstvom i svojom zlobom povrijediti ili producent traži akciju/atrakciju”, “Neke se stvari ne govore pred svima. Mogla je to reći Nikolini nasamo. Ako je mislila da bi ona trebala znati. Nije izgleda naučila što je ekspert rekao. Da nije isti biti iskren ili bezobrazan i drzak”, zaključili su gledatelji.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.