Foto: Instagram

Franka Batelić razgalila fanove novim fotografijama: Sin Viktor osvojio je srca mnogih

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Pjevačica Franka Batelić uvijek je rado viđena gošća na društvenim mrežama. To potvrđuje i njenih gotovo 180 tisuća pratitelja, koji svaku njenu objavu poprate sa lavinom komplimenata. Ništa drugačije nije bilo ni sa novim fotografijama kojima ih je Franka počastila.

Putem Instagrama je otkrila kako se uputila na izlet u susjednu nam Sloveniju, no naravno da nije bila sama.

Ljubljana ju je oduševila

Na fotografijama joj društvo prave suprug Vedran Ćorluka, sin Viktor te obiteljski ljubimac, pas Oskar. A upravo jedan prizor tate i sina mnogima je rastopio srca. Naime, na jednoj od fotografija vidi se kako oboje leže na krevetu, dok je Vedran svojeg sina čvrsto zagrlio.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)




“Ljubljana, najljepša si,” napisala je Franka uz niz fotografija kojima je dočarala trenutke iz glavnog grada Slovenije. Objava je u samo nekoliko sati prikupila više tisuća lajkova, kao i brojne komentare raznježenih fanova.

Uvijek se ističe izgledom

“To je prava mama, bravo”, “Uživajte”, “Nadam se da ste uživali”, pisali su joj u komentarima. Oni koji se nisu htjeli izraziti riječima objavu su popratili nizom emotikona crvenog srca.

(FOTO) Pogledajte kako Ćorlukin sin igra nogomet! Vedran ima dostojnog nasljednika, Franka je sve dokumentirala: ‘Bit će to’




Podsjetimo, Franka se nedavno pojavila na otvorenju The Rite Storea, čime se pohvalila na društvenim mrežama. Iako je nosila poprilično jednostavnu kombinaciju bijele košulje i traperica, nije privlačila ništa manje pogleda.

Sa našim bivšim Vatrenim pjevačica je u braku od 2018. godine, a osim Viktora imaju i kćer Gretu. No Franka nije zauzeta samo nastupima i pjevanjem. Ove godine također je pokrenula svoj brend kozmetike ‘Frankly Good’, a na malim ekranima gledamo je kao jednu od članica žirija u ‘Plesu sa zvijezdama’.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.