Foto: RTL

Filip iz Braka na prvu izjavom zaintrigirao gledatelje: ‘Ne mogu vjerovati, ali’

Autor: I.D.

Filip je u sociološkom eksperimentu ‘Brak na prvu’ na zajedničkoj večeri ponovno bio u fokusu. Ovoga puta zbog Danijele, koja je priznala kako je on zgodan dečko, ali da nikada nije imala plavog muškarca. Također, Alan smatra da je Filip bacio oko na Danijelu te joj je poručio kako joj je široko polje.

“Imam svoju ženu tako da ne bacam oko na nikoga”, rekao je Filip u svome stilu za RTL. Alan je komentirao kako je Filip uzdahnuo kada je Danijela sjela nasuprot njega, no on i dalje tvrdi kako se to nije dogodilo. “Nisam uzdahnuo. Samo sam gledao u palmu iza nje”, rekao je.

“Ne znam zna li Alan uopće govoriti istinu, u njegovoj glavi jedino još moja baka nije bacila oko na njega”, dodao je Filip. Kao i ostali kandidati, upoznao je ostale parove, a za jedan smatra da bi možda mogao imati šanse u budućnosti. “Najviše šanse dajem Muri i Marku, a ostali mi parovi više djeluju kao nepar, nego par”, naglasio je.

Foto: RTL

‘Ma oči mu govore da je zaljubljen do ušiju’

Gledatelji su ove Filipove izjave odmah komentirali na društvenim mrežama. “Ja se nadam da će se probuditi. Lik niti ne kuži da ima super curu pored sebe koja će dati sve od sebe da bude sve kako treba. Mislim jedino da on ne može biti vjeran jednoj ženi, a to bi Tamaru uništilo, jer mislim da je to jedino što ona ne bi mogla trpjeti da ostanu u vezi, što je i normalno”, “Ne mogu vjerovati da ovo kažem, ali Filip ispade najbolji”, “Filip ne daje svoju ljubav lako, mislim da ga nekad to dobro koštalo pa laganini”, pisali su gledatelji.

Kamere otkrile što Mura i Marko drže u sobi, dio gledatelja zgrožen: ‘Vidjet ćemo hoće li opstati’

“Ma oči mu govore da je zaljubljen do ušiju”, “Kakva Danijela. S njom je jedan dan vječnost. Ona bi njemu bila dosadna jer Filip želi normalno disati”, “Ona je njemu draga kao frendica rekao je da nema kemije, a šta bi on s Danijelom pojela bi ga za doručak. Ona je zrela žena”, “Jadan Filip je tu isključivo zbog ljubavi, a ne zato jer traži hrvatsku Evu Mendes, koju u taksiju nije pronašao”, komentiralo se.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.