Foto: HRT screenshot

Dragan Bjelogrlić bio glavna tema jugoslavenskih medija: Ovaj potez mu je promijenio život

Autor: I.D.

Glumac Dragan Bjelogrlić sa suprugom Majom je od 1996. godine, a njihova ljubavna priča započela je pred očima milijuna stanovnika bivše države. Mladi glumac i tadašnja studentica engleskog jezika, koja se honorarno bavila modelingom, sreli su se devedesetih godina na snimanju jedne reklame.

Glumac ju je nakon samo dva tjedna poznanstva odveo pred obiteljsku kuću u selu Baranda. Dok su oni pred kamerama razmjenjivali poljupce i zagrljaje, u pozadini je išla pjesma „Un Año de Amor“. Bilo je više nego očigledno da između dvoje postoji nešto više od poslovnog odnosa.

“Kad sam, nekoliko mjeseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski namještaj, za koji mi je trebala partnerica, sjetio sam se Maje. Nisam bio siguran da li je uopće u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tada došla na jesenji ispitni rok, pa sam je angažirao da glumi u reklami”, ispričao je jednom prilikom Dragan Bjelogrlić. “Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali”,  dodao je glumac tada. Dragan Bjelogrlić rijetko u intervjuima govori o privatnom životu, ali je jednom prilikom istaknuo da je stabilna i skladna obitelj njegov najveći uspjeh.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.