FOTO: RTL

Detalji prekida najpoznatijih Imoćana: On objavio sve poruke, ona tvrdi da je varao

Autor: B.G.

Josip Ajduk i njegova Danijela Dragović bili su jedan od najupečatljivijih parova prve sezone “Superpara”, no prije nekoliko dana objavili su da je njihovoj ljubavi nakon sedam godina došao kraj.

Naime, nakon što je Josip u utorak na svojim mrežama podijelio poruke koje mu je slala sada već njegova bivša draga, sada su se oglasili i za RTL.

“Dogodilo se to da me je ostavila bez trunke osjećaja i prekinula je našu vezu preko poruka. Hladno me ostavila preko poruke. Nisam joj davao dovoljno pažnje, priznajem i znam to i izgubio sam je. Ona je odlučila da je kraj, da nema povratka, da je gotovo. Ostavila me kao da nikad nije bila tu”, ispričao je Josip, no Danijela tvrdi drugačije.

FOTO: RTL

On već ima drugu?

“Ja sam prekinula s njim i da, preko poruka. On je bio na poslu. Dogodila se situacija. Družila sam se s prijateljem od sestre koji ima 17 godina. Josip ga zna, družili su se. Nije netko nepoznat. Josip je ljubomoran na njega. Misli da mi je netko napunio uši protiv njega. Meni je Josip poslao poruku da ne bi on prekinuo sa mnom zbog toga kad dođe doma i onda sam ja ostavila njega. Sastavila sam mu zadnju poruku da su to moje želje”, pojasnila je Danijela.

Dodala je kako je Josip manipulator te da i sad manipulira s cijelom situacijom: “Nisam ni pomislila na to. Izlazim čista obraza. On mene je milijun puta. Misli da ne znam, ali sve znam. Sve su se te cure meni javile. On već ima drugu djevojku. Na nekoliko dana je otišao s njom, a tvrdio je da me ne vara s njom. Prije nego što je otišao s njom slao mi je poruke: ‘Oprosti, popravit ću se’ i na kraju od s njom. Zajedno u apartmanu snimaju za društvene mreže”, otkrila je Danijela te dodala kako će još neko vrijeme dijeliti stan, a onda će Josip biti taj koji će se odseliti.

Enis Bešlagić se emotivnom objavom oprostio od Davora iz ‘Superpara’: ‘Živio je za Meri, djecu i unuke’




 

Podsjetimo, gledatelje je najviše nasmijala scena iz “Superpara” u kojoj Josip parkira auto s povezom na očima, dok ga Danijela navigira. No, Danijela tada nije imala vozačku pa nije baš bila sigurna što radi, a Josip, koji se hvalio velikim poznavanjem automobila, pogotovo BMW-a, nije se proslavio. Ostaje upamćeno njihovo prepucavanja: “Jel’ iđe?! Ne iđe!”




Autor:B.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.