PEOVIĆ ZABRINUTA ZBOG DESNICE! Kritizirala Škorine birače: ‘Dobili su previše mandata’

Autor: Iva Međugorac

Rezultate prvih anketa komntirala je Katarina Peović.

“Ono što zabrinjava je ta desnica koja je dobila jako puno, po nama previše mandata. Ono što ćemo mi napraviti je da se deformira desna vlada i s ovim brojem mandata uistinu možemo utjecati na buduće politike. N

aša koalicija je čvrsta, jedinstveni smo.

Imamo politike koje su za razne većine, za radnike, za siromašne. Prvi put će u sabor ući ona politička opcija koja zastupa obespravljenu većinu. To se dosad nije dogodilo. Imali smo desnicu koja je govorila da je za tu obespravljenu većinu, da je ona domovinska, a jedino što je bilo domovinsko je ono imovinsko tj. ono što su prisvojili, strpali u džepove. Imali smo razne populiste, teoretičare zavjere, ali dosad nitko nije govorio za malog čovjeka, za radnika, za onog koji živi od svog rada”, istaknula je Peović.

(VIDEO) PAULETIĆ: ’Nema Vlade bez Domovinskog pokreta’




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.