Screenshot Facebook

U srcu Istre prodaje se preslatka mala kuća za 15 tisuća eura: ‘Nemoj djedovinu za te pare’

Autor: Ivana Jurišić

Dok cijene nekretnina u Zagrebu i na moru nikad nisu bile više, u Facebook grupi “Kupovina i prodaja kuća do 15 tisuća eura” našli smo nekoliko zanimljivih nekretnina koje su povoljne za svačiji džep.

Prva nekretnina je preslatka mala kućica koja se prodaje za 8500 eura u selu Badljevina koje je udaljeno osam kilometara od Daruvara. Na fotografijama koje su priložene uz oglas vidi se kako je riječ o kući kojoj je potrebna adaptacija, ali koja se nalazi uz cestu i na povelikom komadu zemlje koji se u drugim dijelovima Hrvatske ne bi mogao kupiti ni za duplo toliko novaca.

Facebook

‘Nema veze što je staro’

Bilo je i onih koji su komentirali kako je kuća previše jeftina kada se usporedi s drugim nekretninama koje se nude na tržištu.

“Ima bunar, struju. Nema veze što je staro, ne prodaji to. Kuku cijene, pa kao da poklanjaš, a ova telad što komentira nema ni za kiflu. Tebi sretno u prodaji, iako bi bilo bolje da ovo ne prodaješ”, bio je jedan od komentara.

Još je više pažnja izazvala kuća koja se prodaje u središnjoj Istri u Buzetu za oko 15 tisuća eura. Riječ je o kući površine 27 m2.

Sat vremena do mora

“Iznutra goli zidovi i grede za gornji kat. Nema struje, voda djelomično, ali ima u selu i lako se dovede. Krov izgleda u dobrom stanju, ali će ga trebati malo pokrpati. Nalazi se u malom i mirnom selu sa niti 20 stanovnika te je spojena za “leđa” naše kuće, iz tog razloga preferiramo mirnije susjede. Dio je naše parcele (1 vlasnik) i treba je parcelirati”, napisao je vlasnik u oglasu.

Slovenci nas i dalje blokiraju! Zna li potpredsjednik Plenkovićeve Vlade što nam rade susjedi?




Kuća se prema njegovim riječima nalazi od 30 do 60 minuta do mora, Slovenije, Italije i Rijeke.




 

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.