Foto: Pixabay

Povlači se sok, iz popularnog trgovačkog lanca upozoravaju da provjerite jeste li ga kupili

Autor: Dnevno.hr

S tržišta se povlači popularni sok, a o tome su izvijestili iz trgovačkog lanca KTC. Tvrtka Fructal obavještava kupce da će zbog reklamacije proizvoda Fructal sirup Dvojni C s 50% manje šećera i pakiranja od 1l, isti biti povučen s tržišta i zamijenjen proizvodom drugog datuma proizvodnje.

Ujedno se obavještavaju svi kupci da je navedeni proizvod (serija/lot: U250110) detaljno analiziran uz poštivanje najstrožih kontrola kvalitete i ispravnosti hrane te da je utvrđeno da navedeni proizvod nije štetan za konzumaciju

Foto: Pixabay, Ilustracija

Zna se razlog

Navedene vizualne promjene na proizvodu rezultat su primjesa podrijetlom od voća. “Ova odluka rezultat je nastojanja tvrtke Fructal da kao društveno odgovorna tvrtka izađe u susret svim kupcima i potrošačim”a, navodi se u obavijesti koja je dostupna na web stranici KTC-a.

“Ako ste predmetne proizvode navedene serije/lot-a kupili na prodajnim mjestima KTC-a, molimo da nam se javite na prodajno mjesto. Povlačenje se odnosi samo na proizvode navedene serije/lot-a koja se navodi u ovoj obavijesti”, navode iz trgovačkog lanca.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.