Marko Prpic/PIXSELL

ŽIVI ZID SLUTI CRNI SCENARIJ: ‘Sada će Hrvati vidjeti kako je to živjeti u Americi. Tko nema novca, taj umire’

Autor: M.M.

"Živi Zid je jedina stranka koja se borila protiv privatizacije zdravstva, al' nas su nazivali populistima i anarhistima", napisao je Živi zid.

Živi zid na svojem se Facebook profilu osvrnuo na najave ministra Nakića o poskupljenju dopunskog  zdravstvenog osiguranja.

“Zdravstvena usluga vam neće biti 30% bolja. Unatoč poskupljenju, imat ćete puno manja prava, a za bolju zdravstvenu zaštitu ćete morati još ekstra uzeti privatno zdravstveno osiguranje. Naravno da će privatnik uvijek naći neku stavku u ugovoru zašto vam ne bi trebali platiti troškove liječenja ukoliko oni budu previsoki.

Živi zid je jedina stranka koja se borila protiv privatizacije zdravstva, al’ nas su nazivali populistima i anarhistima. Sada će nažalost siromašni ljudi umirati jer neće moći plaćati troškove liječenja. Sada će Hrvati vidjeti kako je to živjeti u Americi. Tko nema novaca, taj umire”, poručili su.

Autor:M.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.